VISER SEXSCENE: «Torsdagsklubben» viser i kveld klipp fra Gørild Mauseths sexscene fra filmen «Brent av frost»
VISER SEXSCENE: «Torsdagsklubben» viser i kveld klipp fra Gørild Mauseths sexscene fra filmen «Brent av frost»

Her er klippet Mauseth hater

«Torsdagsklubben» viste klipp av den omstridte nakenscenen med Gørild Mauseth.

«Torsdagsklubben» – frontet av Silje Stang, Thomas Giertsen, og Otto Jespersen – er kjent for å provosere, og i torsdagens sending pirker de borti den ampre konflikten mellom skuespiller Gørild Mauseth og NRK.

Les mer: Her er kveldens klubbgjester

Saksøker NRK for kvart million

Gørild Mauseth og Norsk Skuespillerforbund gikk til søksmål mot NRK sist måned – og krever 260.000 kroner – etter at «Store Studio» viste klipp fra Mauseths sexscene i filmen «Brent av frost» fra 1997.

«Torsdagsklubben» viste et glimt av det samme klippet, men TV 2 er ikke bekymret for eventuelle ringvirkninger innslaget kan utløse.

- Vi vil vise et kort klipp fra sexscenen. Vi kommer ikke til å vise scenen i sin helhet, men noen sekunder av den, sier TV 2s pressetalsmann Bjarne Laastad til VG Nett.

Les mer: Mauseth dumper «Senkveld» på grunn av «Torsdagsklubben»

Er det riktig av TV 2 å sende klippet? Si din mening nederst i saken!

Uunngåelig

Årsaken til at Mauseth saksøker NRK, er fordi hun har en betingelse i filmkontrakten som sikrer henne at sexscenen ikke kan vises ute av sammenheng. Dette stopper imidlertid ikke «Torsdagsklubben» fra å vise en smakebit.

- Dette klippet og rettssaken mellom Mauseth og NRK har vært et brennhett tema denne uken. «Torsdagsklubben» tar hver uke for seg de største temaene, og det var umulig å komme utenom den saken, sier Laastad.

Se «Torsdagsklubben» klokken 21.40 på TV 2 eller på TV 2 Sumo når du vil (abonnementstjeneste).

Besøk «Torsdagsklubbens» hjemmeside her!