telefon6801 (Foto: Scanpix )
telefon6801 (Foto: Scanpix )

Telefonspøken som skar seg - skikkelig!

En svensk åtteåring «gör bort seg»...

Å ringe tulletelefoner kan være vanvittig morsomt. Men for å drive med sånt er det viktig at man ringer fra en telefon med skjult nummer, og at man på forhånd vet hva man skal si til den man ringer. For lille Albin på åtte gikk det vel så galt som det kunne få gått. så galt som det kunne få gått...

Og når det først hadde gått skikkelig galt, gjør ikke Albin som de fleste andre ville gjort, nemlig å holde fullstendig kjeft om det som skjedde. Nei da, han ringer inn til et radioprogram og forteller hele Sverige (og nå Norge) om hva han har gjort.

Og det skal vi være takknemmelige for, for du verden så morsomt det er. Ikke rart at dette klippet har blitt et av Sveriges mest sette.

Svenske ord og personer
Er du ikke helt stødig i svensk er det greit å vite at å «busringe» er det samme som å ringe tulletelefoner.

Det kan også være greit å vite at Svullo, som Albin skulle utgi seg for å være, er en temmelig fyldig, middelaldrende svensk artist med til dels grove tekster på samvittigheten.

Her er den mest fornøyelige av alle tulletelefoner vi har hørt, og det hele blir jo bare morsommere ved at både programlederen og teknikeren (som du kan se i bakgrunnen) knekker fullstendig sammen.

Albin (8) forklarer hva som gikk galt

.

Og der flyr guttungen! Vanvittig morsom reklamesnutt med far og sønn.

Prest amok i barnedåp! Se han angriper en kirkegjenger med nevene!

Besvimte på direkten! Her går programlederen i dørken!

Slåsskamp på aldershjemmet! Her er videobeviset!

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!