Les mer: Her er oversikten over alle profilene i KjendisNorge

KjendisNorge gir deg en oversikt over hvilke kjendiser som er mest populære akkurat nå. Vi rangerer norske kjendiser på en skala fra A til D utifra medieeksponering og popularitet. Samtidig vil du alltid se hvem som er mest omtalt akkurat nå, uavhengig av kjendisstatus.

(Artikkelen fortsetter under videovindet)

Se video om KjendisNorge:

For at vi skal kunne gi deg en så detaljert rangering som mulig, overvåker vi omtalen av norske kjendiser i utvalgte medier (riksavisene og de største regionavisene, de største magasinene, de mest sette tv-programmene og de mest besøkte nettstedene). Antall omtaler kombinert med brukernes egne preferanser avgjør hvilken status en kjendis til envhert tid innehar. Det betyr at en kjendis kan rykke opp og ned i kjendisstatus fra en uke til en annen.

Tips oss: Savner du en kjendis?

KjendisNorge har også fyldige, oppdaterte profiler på alle kjendisene i alle kategorier. Her kan du f.eks. se Dorthe Skappels første TV2-opptreden, Thomas og Harald som Idol-bajaser, videoer som aldri har blitt vist på TV, samt dypdykke ned i et arkiv som avslører hvilke nettverk kjendisene tilhører.

Les mer: Her er oversikten over alle profilene i KjendisNorge