Et vaktselskap var de eneste som kunne rykke ut da tyver slo til for femte gang mot urmaker i Egersund.  (Foto: Tommy Aase/TV 2)
Et vaktselskap var de eneste som kunne rykke ut da tyver slo til for femte gang mot urmaker i Egersund. (Foto: Tommy Aase/TV 2)

Tyvene fikk fritt leide

Et vaktselskap var de eneste som kunne rykke ut da tyver slo til for femte gang mot urmaker i Egersund natt til tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Alarmen gikk klokka 02.36, men vi hadde bare en mann på vakt i Egersund i natt og han kunne ikke rykke ut alene, sier politibetjent Daniel Kleppa i Rogaland politidistrikt til TV 2 Nyhetene.

Ifølge politiet er døren til urmakeren knust. Et vaktselskap har vært på stedet i hele natt. Først når politiet kommer til stedet vil det bli klart hva tyvene har fått med seg.

- Vi håper å kunne være på stedet innen kort tid, sier Kleppa.

Ifølge Aftenbladet.no er dette det femte innbruddet i urmakerforretningen de siste årene. Daglig leder Johnny Olsen i NVC Security sier til Aftenbladet.no at han ikke ser bort fra at dårlig politidekning i Dalane kan være årsaken til de hyppige innbruddene.

- En kan jo nesten begynne å to at det er årsaken, sier Olsen.