Lillejord  (Foto: TV 2/)
Lillejord (Foto: TV 2/)
Bech
Bech
Troels Bech  (Foto: efb.dk/)
Troels Bech (Foto: efb.dk/)
Armann Smari Bjôrnsson og Erik Huseklepp  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Armann Smari Bjôrnsson og Erik Huseklepp (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Møter Brann nå

Esbjerg-trener Troels Bech og Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen sitter i dette øyeblikk i møte på fotballagent Stig Lillejords kontor like ved Bergen Lufthavn Flesland.

Dansken nærmer seg trenerjobben i Brann. I går kveld landet Bech på Flesland. Han omtaler Brann som en fantastisk klubb.

Er Troels Bech rett mann for Brann? Si din mening i feltet under!

- Jeg kjenner mange i Brann fra tidligere i forbindelse med overgangen til Njogu Demba-Nyrén. Alle fotballmennesker vet om entusiasmen i Bergen. Alle Brann er en klubb med store muligheter. Det er god fotballstemning i byen og det skal bli spennende å se hvordan menneskene er, sier Troels Bech til TV 2 Sporten.

Se videointervju med Troels Bech øverst på siden!

Spesiell kontrakt
Bech har trent Esbjerg siden 2006 og har en tilnærmet normal arbeidskontrakt som gjør at han kan slutte i Esbjerg på tre måneders varsel. Laget hans ligger for tiden sist i Superligaen.

- Dette er avklart med Esbjerg-ledelsen. De har ingen problemer med at jeg drar her. Som trener vet du aldri hva som skjer, spesielt når laget ditt ligger så langt nede på tabellen, men jeg vil presisere at ingen ting er bestemt. Jeg skal ha en lang og god samtale med Roald Bruun-Hanssen fredag og drikke mange gode kopper kaffe, sier Bech som synes trenerjobben i Brann er spennende.

- Alle trenere med ambisjoner vil se til Bergen om de får muligheten for det er vel få klubber i Skandinavia som har slike muligheter, men det er ikke opp til meg å sette dagsorden, sier han.

- Har du en god følelse før møtet?

- Følelser må gjemmes til damemagasiner og ukeblader. Fotball krever litt mer presisjon, smiler Bech.

Hvordan er Troels Bech som trener? Denne saken gir deg svar!

Brann-ledelsen er forventningsfull.

- Vi kan bekrefte at Troels Bech er kommet til Bergen og vil snakke med oss i morgen. Vi er i en fase hvor vi jobber med å kartlegge kandidater. I den sammenheng er han en meget interessant mann, sier sportssjef i Brann Roald Bruun-Hanssen til TV 2 Sporten.

Det vi legger vekt på er først og fremst at han har en imponerende CV

Nilsen fremdeles aktuell
Roald Bruun-Hanssen er spent på hva samtalene vil medføre.

- Det vi legger vekt på er først og fremst at han har en imponerende CV. Vi har sjekket han ut, og oppdaget raskt at han har gode referanser. Det er veldig positivt at han reagerer så raskt som han gjør, og faktisk kommer til Bergen.

Er dette rett mann for Brann? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor!

- Kan det være den kommende Brann-treneren som nå har kommet til Bergen?

- Det vil jeg ikke spekulere i. Jeg kan derimot si at det er viktig å snakke med folk, før noe blir bestemt.

Etter det TV 2 Sporten erfarer er fortsatt Steinar Nilsen en aktuell kandidat for Brann, selv de første samtalene med den tidligere Tromsø-treneren ikke førte til noen endelig avklaring

Les også: Dette er Troels Bech

Er dette rett mann for Brann? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor!