TEIGEN
TEIGEN

Teigen hyller Anita i ny bok

- Anita Skorgan er det mennesket jeg stoler aller mest på, fordi hun alltid har en god hensikt med det hun foretar seg, skriver Teigen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jahn Teigen var selvskreven gjest da ekskona Anita feiret sin egen 50-årsdag torsdag kveld. Både Jahn og Anita er aktuelle med bøker før jul, og har begge bidratt til hverandres prosjekter.

Stoler mest på Anita

GODE VENNER: Anita Skorgan og Jahn Teigen er fortsatt nære venner
I boken til ekskona Anita Skorgan skriver Jahn Teigen blant annet dette om sin tidligere kone: «Anita Skorgan er det mennesket jeg stoler aller mest på, fordi hun alltid har en god hensikt med det hun foretar seg, og alltid har en bakgrunn for det hun sier, mener og fremfører, både privat og profesjonelt. Anita har vært min personlige rådgiver siden jeg traff henne første gang for 30 år siden. Hun er like søt inni som hun er utenpå.»

Datteren er med

Anita Skorgans bok «Anitas desember» inneholder foruten CD-en «Julenatt» også et persolig intervju med Anita Skorgan hvor hun forteller i detalj om sitt liv og karriere.

LYKKELIGE: Anita Skorgan og Jahn Teigen giftet seg i 1984
«Etter Jahn Teigen, mye moro, megakjendistilværelse, Sara-fødsel, second thoughts og så skilsmisse, kom det plutselig en dag en forespørsel (..) om jeg ville synge julesanger i kirken», skriver Skorgan som i år spiller julekonserter for 21. gang. Boken er illustrert av Jahn og Anitas datter Sara som for tiden går på fotoskole i København.

Den største gaven

«Hun er like søt inni som hun er utenpå, hun er ingen kjendis, hun er en stor kunstner, et stort uvanlig menneske, og hun har aldri misbrukt en venns tillit. Dessuten har hun gitt meg den aller største gaven som er oppnåelig, nemlig et lite barn», skriver Jahn Teigen om Anita.

FIKK EN DATTER: Sara Skorgan Teigen ble født 25. august 1984

Teigen også med bok

I neste uke kommer boka «Om Jahn Teigen» hvor Jahn Teigen forteller historien om sitt liv. Både Anita Skorgan og datteren Sara har bidratt med sine historier om Jahn Teigen som ektemann, far og aritst. Boka er ført i pennen av NRK-journalist Morten Stensland og forventes å skape store overskrifter.

Om problemene

Boka beskrives blandt annet slik av forlaget Ascehoug: «Først og fremst er det Jahn Teigen selv vi hører – fra de første famlende årene til suksessen, problemene, det turbulente privatlivet. Å være superstjerne har hatt sin pris. Uansett – Jahn Teigen kommer alltid tilbake»

AKTUELL: I neste uke kommer boka «Om Jahn Teigen»