Francesc Fabregas  (Foto: SIMON DAWSON/AP)
Francesc Fabregas (Foto: SIMON DAWSON/AP)

Fabregas maner til innsats

Tre kamper uten seier får Cesc Fabregas til å utfordre lagkameratene før storkampen mot United.

- Vi må stå på videre, sier Fabregas etter at Arsenal gikk målløse av banen i Mesterliga-oppgjøret mot Fenerbache. Gunners står dermed uten seier på de tre siste kampene.

- Den neste kampen, mot Manchester United, er stor og viktig. Det ser vi frem til, for store spillere ønsker å spille store kamper. Vi må sørge for at vi gir alt på banen - hele tiden, sier Fabregas til soccernet.

Arsenal ligger poenget bak rivalene fra Manchester før kampen på Emirates lørdag, med én kamp mer spilt. En seier vil kunne snu mye for Arsene Wengers mannskap - og sørge for at Chelsea og Liverpool får en enda større luke til Ronaldo & co.

Skadeproblemene volder Wenger hodebry når han skal plukke ut sine elleve til United-kampen. Theo Walcott, William Gallas og Mikaël Silvestre er alle usikre, og avgjørelsen på om de kan spille eller ikke blir tatt tett opp mot kampen. På topp må Gunners unnvære førstevalgene Robin van Persie og Emmanuel Adebayor, førstnevnte soner karantene etter utvisningen mot Stoke, mens Adebayor er ankelskadet.

Eduardo da Silva og Tomas Rosicky er langtidsskadde, og de eneste tilgjengelige spissene er Nicklas Bendtner og Carlos Vela.