Kristian og alexandra kyss
Kristian og alexandra kyss

Kysset alle snakker om

Gjenskaper Kristian og Alexandra kysset i superfinalen?

Det gikk rykter om en romanse da Alexandra Kakurina og Kristian Ødegård danset seg helt til topps i den andre runden av «Skal vi danse».

Bakgrunnen for ryktene var at Kristian ga Alexandra et kyss på direkten etter å ha danset rumba. Selv bare ler de av kysset i dag.

Les også: Dommer-Alexandra savner Kristian

Overrasket Alexandra

- Dere kysset da dere danset sammen sist. Guri Solberg har det som sitt beste «Skal vi danse»-minne. Kan du beskrive kysset?

- Alexandra visste ikke noe om det. Jeg bestemte det der og da på parketten og det var så spontant som det kunne få blitt. Men jeg må innrømme at en produsent hadde visket meg i øret at det ville vært kult å gjøre det på direkten, smiler Kristian.

- Det var veldig uventet for meg. Jeg ble overrasket og jeg må innrømme at han var ganske bra til kysse. Vi danset rumba, som er kjærlighetens dans, derfor passet det seg slik, sier Alexandra.

Se Guri kåre sine beste danseminner før årets sesong øverst i saken.

Les mer: Mona tror ikke på seier

Topper kysset i superfinalen?

Fredag sendes «Skal vi danse»-superfinalen på TV 2. Her skal Kristian og Alexandra konkurrere mot Katrine Moholt som vant den aller første runden av dansekonkurransen, Mona Grudt (som stepper inn for Tshawe Baqwa) fra i fjor og årets dansevinner Lene Alexandra Øien.

- Har dere planer om å gjenskape kysset i superfinalen?

- Nei, da må vi gjøre noe som topper det. Og det egner seg ikke på TV. Vi kan ikke gjøre det samme igjen - dessuten har jeg nok med å konsentrere meg om dansen, ler Kristian.

- Nei, det har vi ingen planer om. Med mindre han overrasker meg igjen, sier Alexandra.

Les mer: Hvem vinner superfinalen?

Liten tid til forberedelser

Kristian og Alexandra har begge vært travle med årets «Skal vi danse», som henholdsvis programleder og dommer. Derfor har de ikke fått trent så mye som de kunne ønske.

- Vi har danset sammen i tre uker. Det er alltid veldig hyggelig og prosessen er nesten hyggeligere en sendingen. Men det er hardt å merke at det satt langt inne og det er vanskeligere å finne tilbake til danseformen enn jeg hadde håpet. Jeg kunne nok trengt mer enn tre uker på å finne tilbake til koordinasjonen. Men det er viktig å tenke på hva dette er for noe. Jeg se på det mer som et gøyalt show og en reunion enn en konkurranse.

Alexandra mener Kristian har vært den perfekte dansepartner.

- Han har en fantastisk personlighet. Han er lett å jobbe med og er virkelig en danselærers drøm. Kristian jobber hardt og prøver alt du ber han om. Han sier aldri nei om han er sliten eller har vondt - dessuten er han morsom.

- Hva er Alexandras beste egenskap, Kristian?

- Hun er en ekstremt god pedagog og får meg til å forstå ting på en rar og interessant måte. Hun er god til å holde meg akkurat passe oppe og akkurat passe nede. Alexandra er oppvokst med dansere siden hun var null år, og vet hva som skal til, avslutter han.

Hvordan det går ser du i superfinalen på TV 2 fredag klokken 19.30

Les alt om «Skal vi danse» her.