Med 31 fotballkamper og Davy og Mini i EM-magasinet hver kveld kommer Fotball-EM til å prege TV 2 totalt i juni. - I EM er det ingen kamper som ikke er betydningsfulle. Det er en kvalitetsturnering, og det er mange lag som blir spennende å følge, sier Davy Wathne, som dekker sitt femte EM i juni.

Når 31 fotballkamper skal fra EM skal avvikles i primetime på TV 2 i løpet av nitten kampdager, blir det liten tid til overs til annet enn fotball, Nyhetene og - ja, litt mer fotball. EM i fotball arrangeres i år i Portugal, og TV 2 er alene om rettighetene til mesterskapet i Norge

Jack Bauer, Judging Amy og Frithjof

Hver mandag og torsdag fra 5. juli blir det ny spenning med Jack Bauer i tredje sesong med 24. Tirsdager gjennom hele sommeren blir det nye episoder av Judging Amy, og i seks uker reiser Frithjof Wilborn kysten rundt i Sør-Norge sammen med Guri Solberg og Kjetil Sviland og lager direktesendt tv.

Seks havner og en lekker seilskute som «studio» er oppskriften når Frithjof skal lede TV 2s sommersatsing. «Nettopp nå» skal sendes mandag-torsdag mellom klokken 20.30 og 20.55, og hver av de seks ukene programmet skal gå på lufta står nye havner for tur. Av disse stedene gleder Frithjof seg spesielt til å besøke Fredrikstad. - Barndommen tilbrakte jeg på Kråkerøy, så det blir gøy å komme dit igjen. Men jeg gleder meg stort til å besøke hvert eneste ett av de stedene vi skal til, sier han.

Tour de France

TV 2 vil i år som i fjor sende direkte fra verdens mest berømte sykkelritt. Vi vil nesten hver ettermiddag fra 3. til 25. juli vise verdens beste syklister live fra de knalltøffe etappene i Frankrike. Både Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen fra Norge vil delta i den spektakulære konkurransen.

Kjendis-parodi på Losby Gods

Hva skjer når Norges kjendiselite samles på seminar? Jo, Herborg Kråkevik legger an på Ari Behn, statsminister Bondevik kliner med Gro Harlem Brundtland og Valgerd Svarstad Haugland tar balletak på Nils Arne Eggen. Kan det virkelig være sant? I TV 2s nye humordrama "Det gode selskap" kan alt skje. Til sammen 18 skuespillere forestiller 28 kjendiser. Noen av skuespillerne er profesjonelle og har et stort register, mens andre er helt ferske og spiller én karakter. - Felles for samtlige er at de er dyktige imitatorer på monologer eller som stand up. I denne serien spiller de mot hverandre som kjendiser. Det har aldri vært gjort før i Norge i et så stort omfang, sier kreativ produsent Arne Lindtner Næss, som lover at det kommer til å gå for seg på godset etter hvert.