Dimitar Berbatov  (Foto: DIMITAR DILKOFF/AFP)
Dimitar Berbatov (Foto: DIMITAR DILKOFF/AFP)

- Berbatov er respektløs

Tottenham-direktør Daniel Levy langer ut mot Dimitar Berbatov.

Bulgarske Dimitar Berbatov gikk fra Tottenham til Manchester United like før overgangsvinduet stengte. Prislappen var på rundt 300 millioner kroner.

Spurs-direktør Daniel Levy likte slett ikke hvordan teknikeren oppførte seg før overgangen var i boks.

- Han nektet å spille
Levy har fortalt at Berbatov nektet å spille for London-klubben ved to anledninger fordi han ville være sikker på at han fikk forlate klubben. White Hart Lane-klubben presterte ikke på banen på den tiden, og direktøren mener overgangssagaen må ta sin del av skylden.

- Vi hadde en spiller som nektet å spille to kamper for oss, det hadde en dårlig innvirkning på stemningen i garderoben. Vi hadde visst i ett år at spilleren ville forlate oss, sier Levy ifølge Sky Sports .

- Viste forakt
Tottenham hentet Berbatov fra Bayer Leverkusen i 2006, og Levy føler at Spurs fikk bulgareren på fotballkartet.

- Vi kjøpte spilleren på en tid da også Manchester United var interessert. Han valgte oss, vi investerte en hel del penger og ingen hadde hørt om Dimitar Berbatov da vi kjøpte ham. Et år senere, da det var ti dager igjen av overgangsvinduet sa han at han ville til Manchester United.

Har du Berbatov på laget ditt? Spill Premier League-manager her

Direktøren mener at spissen har vist forakt mot Tottenham med sin oppførsel.

- Jeg synes ikke at han behandlet klubben med den respekten vi fortjener. Vi fikk ham på kartet. Han er en strålende spiller, men han signerte på en langtidskontrakt med oss, og jeg synes han burde blitt her. Jeg hadde mange samtaler med Berbatov. Han sa at det var ambisjonene om å spille for Manchester United, og ikke pengene som fristet.