Guro Huseby, Jakten på kjærligheten
Guro Huseby, Jakten på kjærligheten

Jakten har vært Guros eventyr

Guro Huseby fra «Jakten på kjærligheten» har aldri vært så forelsket som hun er nå.

Guro forsnakket seg da hun gjestet «Senkveld» forrige uke og innrømmet åpenhjertig at hun var forelsket.

En skikkelig, skikkelig god følelse

Med katta ute av sekken inviterte Stål Talsnes odelsjenta til Fredag-studioet for å finne ut hvor forelsket hun faktisk er.

- Jeg tror kanskje jeg aldri har vært så forelsket som jeg er nå. Jeg har en skikkelig, skikkelig god følelse, fortalte den blide Sandefjord-jenta.

- Og hemmelighetskremmereit passer meg helt utmerket. Når som man er man er i nyforelsketfasen går det helt fint å ikke være ute sammen med andre så mye, smilte hun.

Les også: Olas friere hater valgene
Les også: Dype følelser

Søker en kosemann

Guro etterlyste i starten av programmet at hun var på jakt etter en mann som var kosete. Det utdypet hun slik:

- Å kose er et begrep som favner mange ting for min del. Det handler jo ikke bare om å klemme hverandre. Det dreier seg også om en slags omsorg for hverandre. Det var det beste ordet jeg fant for mange ting som dreier seg om å sette pris på hverandre.

Guro var i utgangspunktet ikke odelsjente, men hennes eldre søster sa fra seg odelsretten i januar. Å overta driften av en stor gård har skremt noen av Guros friere tidligere. Etter at hun har vært på TV merker hun ikke lenger noe til dette, men innrømmer at det ikke alltid er like enkelt for en singel odelsjente.

- Det krever absolutt sin mann. For noen er det et kjempepluss at man er odelsjente, men for andre jeg har møtt har det vært et stort minus.

Les også: - Kan falle for Guro
Les også: - Valdres er et eldorado

Jakten ble et eventyr

Og at hun kastet seg ut i kjærlighetsjakt på fjernsynet har hun ikke angret på et sekund.

- Det har blitt mye bedre enn jeg trodde. Det var utrolig stort da det begynte, da jeg fikk tilbud om å være med og da presentasjonen ble sendt. Da hadde jeg ikke drømt om å få nok brev til å være med. Utover høsten har det vært et utrolig eventyr for meg å være med.

Se hele intervjuet med Guro øverst i saken.
Les alt om «Jakten på kjærligheten» her.

Fortsettelsen på «Jakten på kjærligheten» ser du på tirsdag klokken 20.00.

Se hele programmet på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste)