Svein Are bonderomantikk 2008
Svein Are bonderomantikk 2008

Bekjennelser fra stabburet

Grisefødsel, kos og ros står i sentrum når frierne er frittalende på stabburet. Se videoen du ikke har sett på TV.

På gården til Guro Huseby, bruker frierne videodagboka si på flere måter. Svein Are har ikke sovet så godt, Stian snakker om manglene i samfunnet, Åsmund tror Guro har det vanskelig, og Guro selv, føler hun har gjort det rette valget.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKKELEN.

Les også: Hater valgene

Les også: - Makan til snorking

Koselig på gården

Svein Are Trollsås har nettopp stått opp. Til tross for en natt med lite søvn, er han ved godt mot.

- Det har vært en kjempefin morgen, for det har vært sol og helt topp. Vi er en kjempefin gjeng, og har det skikkelig koselig sammen. Derfor tenkte jeg å si det med en gang mens jeg følte det, sier Svein Are på morningen.

Grisefødsel

Den morgenfriske frieren kan også røpe at det har vært en uventet grisefødsel på gården.

- I dag så har det kommet en ny grisegjeng. En purke har født grisunger i natt, litt uventet. Men i hvert fall så skaper det litt spenning, og litt dramatikk, for det er jo fare for at mammaen tråkker på grisene, og at det blir litt vanskelig for dem å overleve, sier Svein Are.

Før han forlater stabburet, for å «løfte på griser», legger han til litt om Guro.

- Og så er Guro veldig pen i dag. Det er helt gull, sier han.

Les også: Svein Ares minnebok

Mangelfullt samfunn

Stian S. Gjøsund benytter seg også av videodagboken. Han blir fort litt dyp når han skal beskrive bonden han er betatt av.

- Hun er ei gladjente rett og slett. Man merker det når man er rundt henne at hun utstråler en ro i hverdagen. Hun utstråler en livsglede som dessverre er litt mangelfullt i samfunnet. Uansett hvordan det går, uansett hva du velger, er det nok et godt valg. Du kommer til å ende opp med en fantastisk person uansett hvem av oss du velger, sier Stian.

Les også: Stians minnebok

Vanskelig for Guro

Åsmund Wold Johannesen gleder seg til nok en spennende dag på gården, men er også litt usikker i forhold til valget samme kveld.

- Det blir spennende å se hvilket valg hun gjør i kveld. Jeg tror hun har det vanskelig.

Les også: Åsmunds minnebok

Rett valg

Bonden Guro, har akkurat gjennomført valget når hun betror seg for videodagboken. Hun mener hun har gjort det rette valget.

- Jeg har gått en tur med Stian og pratet litt med han. Og det var sånn at jeg følte at det var riktig å ikke ta med han videre. Det er fortsatt utrolig fin stemning her allikevel, sier Guro.

Les også: Guros minnebok

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKKELEN.