hudsoncrop
hudsoncrop

Hudson-mistenkt slapp fri

Den mistenkte for nedslaktingen av Hudsonfamilien i Chicaco brøt prøveløslatelsen, men ble ikke sendt tilbake til fengsel.

William Balfour er mistenkt for å ha drept mor, bror og nevøen til skuespiller og idolfinalist Jennifer Hudson i helgen.

Arrestert i juni

Nå viser det seg at politiet tok Balfour for besittelse av kokain mens han var ute på prøveløslatelse fra fengsel i juni. Balfour ble til tross for bruddet på prøveløslatelsen ikke sendt tilbake til fengselet.

Talsmann Derek Schnapp sier at kokainbeslaget som ble gjort ikke nødvendigvis ville vært sterke nok til å erklære brudd på prøveløslatelsen.

Balfour er mistenkt, men ikke siktet for drapene på Hudsons mor, Darnell Donerson, 29 år gamle bror, Jason Hudson, og sju år gamle nevø Julian King.

Trippeldrap

De to voksne ofrene ble funnet i familiens hjem fredag.

Julian var sporløst borte, og etter en intens jakt på den savnede gutten ble han til slutt funnet drept i bagasjerommet på en bil som var observert utenfor huset til ofrene.

Les også: Hudsons nevø funnet død

Balfours tilsynsfører snakket med ham på tidspunktet da de to første ofrene ble funnet. Han skal da ha sagt at han satt barnevakt, og tilsynsføreren syntes han hørte lyder fra et barn i bakgrunnen.

Dømt for drapsforsøk

Belfour er julians stefar. Han har tidligere sonet sju år for drapsforsøk og bilkapring.

Balfour ble etterlyst lørdag for brudd på prøveløslatelse, besittelse av våpen, og å ha latt være å møte på rådgivingtimer for å lære å styre sinnet sitt.

Hvis Balfour hadde blitt sendt tilbake i fengsel i juni, ville han ikke ha blitt løslatt før tidligst i midten av desember.

Jennifer Hudson har avlyst en planlagt innspilling av en musikkvideo, og alle offentlige opptredener er avlyst den kommende uken.