Jennifer Hudson og familien lover en stor dusør for opplysninger om den savnede nevøen (7).  (Foto: EPA7SCANPIX/EPA)
Jennifer Hudson og familien lover en stor dusør for opplysninger om den savnede nevøen (7). (Foto: EPA7SCANPIX/EPA)

Hudsons nevø funnet død

Politiet fant en bil med identisk nummerskilt som den som forsvant fra familiens eiendom. I bilen lå liket av en liten gutt.

Politiet i Chicago gjorde i dag et grusomt funn. I en bil fant de liket av en liten gutt. Funnet kan dreie seg om nevøen til sangerinne og Oscar-vinner Jennifer Hudson. Han har vært savnet siden fredag.

Sporløst borte

Drapssaken som startet fredag har rystet USA. Sangerinne og Oscar-vinner Jennifer Hudsons mor og bror ble fredag funnet drept i familiens hus i Chicago.

I tillegg var Jennifers nevø, 7 år gamle Julian sporløst forsvunnet. I tre dager har politiet lett etter den lille gutten.

Mandag tok saken en dramatisk vending. I en bil parkert i Chicago ble liket av en liten gutt funnet. Identiteten var først ikke bekreftet, men mye tyder på at dreier seg om 7-år gamle Julian.

Bilens nummerskilt er identisk med den som forsvant fra familiens eiendom drapsdagen. Sent torsdag kveld bekreftet politiet i Chicago at liket som ble funnet var Julian.

Se video over!

Jennifer Hudson ble stjerne i USA etter å ha deltatt i American Idol. Hun ble oppdaget av Hollywood og fikk en rolle i filmen Dreamgirls, en rolle hun vant Oscar for i 2007.

Jennifers svoger ble fredag anholdt, men senere løslatt, og ingen er foreløpig siktet i saken.