OVER OG UT: Siri Kalvig var den uheldige som ble stemt ut av «Skal vi danse».
OVER OG UT: Siri Kalvig var den uheldige som ble stemt ut av «Skal vi danse».

TV-seerne raser

- Dette er en parodi. Jeg trodde den beste danseren skulle kåres.

Det er sjokkstemning blant «Skal vi danse»-fansen etter at Siri Kalvig røk ut av fredagens program. Den populære meteorologen har i de siste syv ukene vært både en dommer- og publikumsfavoritt, men i går fikk hun ikke tilstrekkelige med telefon- og SMS-stemmer til å gå videre.

- Dette er en parodi. Jeg trodde den beste danseren skulle kåres. Mer makt til dommerene. De som er på topp hos dommerne går videre, de som er på bånn må automatisk danse om igjen, skriver «Kari Pettersen» i kommentarfeltet til artikkelen om Siris exit.

Les mer: Møt Siri på nettreff

Hun er ikke alene om å vise sin støtte til Vær-Siri og dansepartneren Lars Alexander Wiulsrud.

- Nå begynner det å bli flaut å se på for oss som har litt peiling på dans. Dette holder ikke mål. Det er jo ingen vits i å øve når bare de dårligste står igjen, mener «Ile».

Listen over støtteerklæringene til Siri er lang, og vokser for hver time.

Se alle dansebildene

- Ikke for proffdansere

«Monica» har imidlertid et mer nøkternt syn på fredagens «Skal vi danse»-sending.

- Jeg syns det er så trasig å lese alle de kommentarene av negativ karakter. «For oss som har peiling på dans» og så videre. Dette er ikke konkurranser av og for proffdansere – det er underholdning rettet mot vanlige mennesker, presentert av mennesker som er kjente for helt andre ting enn dans, skriver hun.

Les mer: - Dette var overraskende