MAMMA: Hedda Kise hadde tatt med seg døtrene Alva og Vivil på norgespremieren av kinofilmen «High School Musical 3» fredag kveld.
MAMMA: Hedda Kise hadde tatt med seg døtrene Alva og Vivil på norgespremieren av kinofilmen «High School Musical 3» fredag kveld.

Tilbake etter hjernesvulsten

- Jeg har sovet i to døgn for å orke dette, sier programlederen Hedda Kise, som kom på kinopremiere med døtrene.

Se Hedda Kise og de andre kjendisene i videovinduet over

Det skapte store overskrifter i fjor vinter da det ble kjent at TV 2-programleder Hedda Kise måtte operere bort en svulst på hjernen. Svulsten var godartet, men hele opplevelsen har vært en tøff opplevelse for Hedda og hennes familie.

Sovet i to døgn

Fredag kveld var hun veldig glad over å kunne ta med døtrene Alva og Viril med på premiere av kinofilmen «High School Musical».

- Dette er noe vi har gledet oss veldig til. Jeg har sovet i to døgn for å orke dette, så dette blir bra, sier Hedda Kise til «God kveld Norge».

Hun smiler og holder et godt tak om begge døtrene. Det har tatt tid å komme seg etter de to operasjonene hun måtte igjennom i februar i fjor.

Inne i en tøff tid

- Hvordan går det med deg?

- Det går greit, det går fremover. Men jeg må sove i to dager for å orke noe sånt som dette, sier hun.

- Hvordan vil du beskrive den tiden du er inne i nå?

- Jeg vil beskrive den som ganske tøff. Men jeg er veldig veldig fornøyd med at jeg har orket å komme hit i kveld, for dette betyr mye for Alva og Viril ikke sant, sier hun til «God kveld Norge» og kikker ned på de spente døtrene like før de går inn på premieren på Colosseum kino i Oslo.

Se «God kveld Norge» lørdag kl. 22.15 på TV 2

Her finner du flere kjendis-nyheter