Lene Alexandra  (Foto: Thomas Reisæter)
Lene Alexandra (Foto: Thomas Reisæter)

Lene Alexandra til topps?

Lene Alexandra har danket ut både Hanne Krogh og Siri Kalvig. Kan hun vinne alt?

Veteranene Hanne Krogh og Siri Kalvig hadde begge fått favorittstempel før årets sesong av «Skal vi danse». Nå er begge ute av dansen, og igjen står Lene Alexandra Øien med guttene Mikkel Gaup, Tore Andre Flo og Gaute Ormåsen.

- Jeg er veldig heldig. Begge er kvinner jeg beundrer. De har fått til mye. Siri hadde jeg trodd skulle nå helt til finalen, sier Lene Alexandra til tv2underholdning.no.

Les også: Dette var overraskende
Les også: Møt Siri på nettreff

Jentene som stemmer

Lene Alexandra har en teori om hvorfor hun er siste jente igjen blant guttene.

- Jeg tror det er mange jenter som stemmer, og de stemmer på guttene. Vi jenter må være litt snillere med hverandre, sier hun.

Lene Alexandra hadde aldri trodd hun skulle overleve danseduellen mot Siri Kalvig. Særlig siden hun lå midt på poenglista.

- Det er skummelt å være nummer tre, for da stemmer folk på den nederst på lista.

Det gir energi

I morgen står Lene Alexandra på scenen i Harstad og spiller. Det gleder hun seg stort til etter fredagens danseduell.

- Det gir ekstra energi nå som jeg har vært i duell og går videre. Det er ekstra deilig å komme videre etter danseduell enn etter en «vanlig videre». Nå skal jeg stå på til jeg blir stemt hjem.

Les alt om «Skal vi danse» her.

Vinner alt?

Med tre konkurrenter igjen, har hun god sjanse til å vinne hele konkurransen. Men det har ikke den glade musikeren tenkt på.

- Jeg har ikke tenkt på at jeg kan vinne alt. Jeg har fått vist en ny side av meg selv her – det å komme så langt er en bonus.

- Hva håper du å få danse neste uke da?

- Det er ikke så mange danser igjen. Jive eller vals blir det vel. Jeg må jo bare elske den dansen jeg får, smiler en lykkelig duellvinner.