idol logo
idol logo

Tidenes dårligste Idol-opptreden?

Denne skal det bli vanskelig å toppe...

Vi har sett mange vanvittig dårlige opptredener i Idol de siste årene, men dette er nok bakkerekord.

Når deltagere er dårlige på gjørs, er det bare teit og pinlig. Men når du ser at personen som står der gjør sitt beste, og det som kommer ut ikke er til å tro, blir det så fælt at latteren må dempes bak en pute mens man skamrødmer på deltageren vegne. ...potetgullet og colaen sprutet ut av begge neseborene.

Aner ikke hva hun synger
Kvinnen i dette klippet tilhører sistnevnte kategori. Ikke kan hun synge, ikke kan hun engelsk og på toppen av det hele aner hun ikke hva hun synger. Hun vet rett og slett ikke hva teksten betyr, noe som kommer tydelig frem idet hun skal fortelle hva sangen heter.

Det hele er så katastrofedårlig at potetgullet og colaen sprutet ut av begge neseborene første gang vi så klippet som er fra den bulgarske versjonen av talentshowet.

Du er herved advart!

Ble stjerne i Bulgaria
Men det stopper jo selvsagt ikke der. Valentina Hasan, som damen heter, ble ganske så kjent i Bulgaria, og jaggu fikk hun ikke en sjanse til.

I dette klippet kan man tydelig høre at hun har tatt et crash-kurs i engelsk, men hun burde nok ha møtt opp til de tre siste timene også. Hun burde heller ikke ha skulket sangtimene hos stemmepedagogen...

Har du fått nok av Valentina allerede kan du heller klikke her og oppleve verdens morsomste bestilling av sexleketøy via telefon.

Ny og forbedret (?) versjon:

Mariah Carey får se opptredenen
Og så måtte jo Mariah Carey konfronteres med opptredenen til dette mennesket som radbrekker sangen hennes.

Høflig som hun er, sier hun ikke mye stygt, og selv om vi ikke akkurat er blodfans av Mariah lar vi oss imponere av at hun greier å holde seg alvorlig.

Dette klippet er ikke spesielt morsomt, så hvis du er på jakt etter en god latter klikker du heller her og får med deg et japansk boyband du aldri har sett maken til.

Her er reaksjonen, på fransk TV:

Blondine tester mikrofon. Det går ikke så bra, nei...

Prester "krafser" på unge damers pupper. Klikk her og se selv!

TV-reportere driter seg ut på direkten. Her er den vanvittige videoen.

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!

.