Pia jakter på kjærligheten
Pia jakter på kjærligheten

Pia vil gifte seg

Pia Haraldsen jakter på en amerikansk mann som kan gi henne grønt kort.

Pia sitter fortsatt i politisk eksil på Snarøya etter at den amerikanske ambassaden nektet henne innreise til USA som journalist. De siste ukene har Pia gjort intervjuer per videotelefon og levert fyldige reportasjer fra den amerikanske valgkampen med god hjelp fra sin kameramann som befinner seg i Washington D.C. Nå er imidlertid Pia lei av å sitte i eksil og ønsker å komme seg over dammen så snart som mulig. Hun vet at bønder som søker partner på tv har hatt stor suksess med å finne den rette, og har derfor laget en presentasjonsvideo av seg selv i håp om at amerikanerne vil falle pladask. Se video øverst i saken!

Må ha grønt kort

- Jeg ser etter en mann. Det eneste som betyr noe er at han er amerikansk og har gyldig amerikansk pass, sier Pia til tv2underholdning.no.

Pia har tidligere stilt tøffe krav til livspartner, men for at hun skal kunne få papirene i orden så raskt som mulig, firer hun nå på kravene.

- Nå kommer utseende og inntekt i andre rekke. Det viktigste for meg nå er å gifte meg med en amerikaner slik at jeg før grønt kort.

Les Pias blogg.

Besøk Pias hjemmeside.

På jakt etter friere

For at jakten skal gi uttelling så kjapt som mulig, har kameramann Raymond vært på gata i Washington for å lete etter potensielle friere. I videoen nedenfor kan du se hvordan det gikk.

269155