finn schjøll
finn schjøll

- Slutt med fokus på dameben!

Blomster-Finn vil at fokus flyttes fra flotte dameben til Mikkel Gaup.

- Måtte den beste vinne og da kommer man ikke utenom Mikkel, sier en engasjert Finn Schjøll til «God Kveld Norge», og fortsetter:

- Jeg vil bare snakke med dere dersom jeg får snakke om Mikkel Gaup. Det ingen andre jeg ønsker å snakke om sier Finn Schøll til «God Kveld Norge» på spørsmål om hva han synes om årets «Skal vi danse».

- Han har alt. Han lever seg inn i det, er Blomster-Finns dom over Mikkel Gaups sin innsats i «Skal vi danse» så langt. Han mener dommerne og seerne må gi Mikkel seieren.

Finn Viggo Schjøll, også kjent som Blomster-Finn på TV 2s «God morgen Norge», endte på en god fjerdeplass i første sesong av «Skal vi danse». Han fikk gjennomgående lave poengsummer fra dommerne, men var til gjengjeld veldig populær hos TV-seerne.

Les mer: Se Mikkels nye kropp her

Tor Fløysvik lar seg forføre

Tor-Fløysvik (Foto: Scanpix)
Tor-Fløysvik (Foto: Scanpix)

Lene Alexandra og Tom-Erik danset til «Hot Stuff» på fredag. Det var så bra at dommer Fløysvik måtte ta på seg sikkerhetsbelte.

- Dette var j... hot! Dette var helt rått. Mer feminint går det ikke an å bli, mente Fløysvik.

- Jeg synes dette var virkelig gøy. Jeg er i ferd med å bli sentimental når jeg ser Siri danse. Det var et show av en annen verden, sa dommer Tor Fløysvik etter å ha sett Siri Kalvig snurre seg på parketten på fredag.

- Du er helproff til fingerspissene, mente han, og ga paret nok en tier.

Blomster-Finn mener Fløysvik nå må slutte å fokusere på lange dameben.

- De andre har tunga i munnen, og ser at Mikkel er så kul, sier Finn Schjøll med tydelig kritikk av Tor Fløysviks fokus i konkurransen.

Les mer: -Mikkel er deilig, sier Elisabeth Andreassen

Les mer: Flo og Gaup er folkets favoritter

Her finner du flere kjendisnyheter fra «God kveld Norge»

Se «God kveld Norge» lørdag kl. 22.15 på TV 2