Robinho  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
Robinho (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

Robinho & co. ordner penger på oddsen

Det ligger an til en målrik affære på St. James' Park i kveld. Sjekk dagens spillforslag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag, 20. oktober, frist kl. 18.55:
100 FC Midtjylland - AGF H 1,40
112 Newcastle - Man City o/u 2,5 H 1,70

Totalodds: 2,38

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Superligaen. FC Midtjylland blant de naturlige utfordrerne til seriegullet i Danmark. Har kun tapt for FCK hittil. Fine 4-1-0 hjemme og ingen nevneverdige fravær. AGF har kapret 9 av 12 poeng på hjemmebane. Sliter veldig med fravær til denne kampen, tre spillere går ut i karantene og fire er uaktuelle med skader.

Midtjylland har tradisjonelt godt tak på dagens motstander. Konkurransedyktige 1,45 kan forsøkes.

Målrikt igjen
Premier League. Newcastle så ut til å gå på sitt sjette strake tap i bortekampen mot Everton sist, men kom tilbake til 2-2 og et fortjent poeng. Ellers har det vært lite å glede seg over for hjemmelaget, som har en midlertidig og uglesett manager i Kinnear. Som så ofte før tynt utvalg på topp. Owen er igjen havnet på skadelisten. Martins kan rekke tilbake, Smith og Viduka er langtidsfravær. City ga fra seg en tomålsledelse i sin siste kamp, og har vært ustabile så langt. Zabaleta (f) og M. Petrov (m) mangler. Robinho (a) er spilleklar, men ikke hundre prosent.

Inkludert cupen har Newcastle over 2,5 mål i sine syv siste, og det har vært scoring begge veier i seks av kampene. Alle Citys seriekamper så langt har inneholdt over 2,5. 1,70 kan spilles.

Vurdert av Magnus Wattne