Mikkel Gaup (Foto: Thomas Reisæter)
Mikkel Gaup (Foto: Thomas Reisæter)

Sesongrekord for Mikkel

Mikkel Gaup og Therese Cleve ga dommerne hakeslepp. SE DANSEN IGJEN HER!

Vanligvis klarer Siri Kalvig å kapre toppscoren blant dommerne, men i kveld måtte hun se seg slått av joikeren fra nord.

Mikkel Gaup og dansepartner Therese Cleve ga dommerne hakeslep da de svingte seg kraftig til Elvis-låta «A Little Less Conversation».

- Det føles kjempegøy. Når vi får en tier fra dette dommerpanelet – som er i verdensklasse – så skal vi være kjempeglade, sier en kjempefornøyd Mikkel Gaup til tv2underholdning.no.

- Showdans er nok min greie

Tre av dommerne ga dem toppkarakter – 10 – og sammenlagt fikk Mikkel og Therese 39 poeng, noe som er sesongrekord. Dommerne har tidligere gitt kun én tier i årets «Skal vi danse» – den fikk Siri Kalvig i forrige program.

Mikkel takker showdansen for den gode poenguttellingen.

- Showdans er nok min greie, og jeg takler det veldig. Generelt har jeg blitt veldig glad i å danse, og det har jeg fått fra Therese, som er så flink å lære bort dans.

- Leker du med tanken om å vinne hele konkurransen?

- Det har jeg ikke tenkt på – jeg vet ikke hva premien er engang! Jeg er med fordi jeg syns det er artig, og jeg danser så bra jeg kan, og så lenge jeg slipper å få juling av Therese, går dette bra, sier Mikkel og ler.

Les alt om «Skal vi danse» her!