FALSKE BARN: Espen Eckbo stilte opp på «hjemme hos» reportasje med barn som ikke er hans egne.
FALSKE BARN: Espen Eckbo stilte opp på «hjemme hos» reportasje med barn som ikke er hans egne.

Her lurer Espen TV 2 trill rundt

Espen Eckbo viste fram andres barn og hjem i en «God kveld Norge»-reportasje om hans familie. Se video!

Se Espens hjemme hos-stunt i videovinduet ovenfor

FAMILIEN: I virkeligheten er Espen Eckbo samboer med Johanne Helene Bull Lund (øverst). Sammen har de sønnene Jesper og Herman.
FAMILIEN: I virkeligheten er Espen Eckbo samboer med Johanne Helene Bull Lund (øverst). Sammen har de sønnene Jesper og Herman.

Espen Eckbo er kjent for å holde sitt familieliv svært privat, men åpnet lørdag dørene for «God kveld Norge». I hvertfall så det slik ut...

For da opptakene med «God kveld Norge» går mot slutten, kommer hans virkelige samboer Johanne Helene Bull Lund kjørende i bil for å hente ham.

Viser falske barn

- Jeg bor ikke her. Dette er en «hjemme hos»-reportasje, men det er jo ikke hjemme hos meg, svarer han lurt på spørsmål fra «God kveld Norge».

Villaen på Ulvøya, som Espen i reportasjen har latt som var hans, er bare lånt for anledningen.

Det er også jentene han utgir for å være sine barn. I virkeligheten har Espen to sønner, Herman (3) og Jesper (1), og de sitter i bilen med sin mamma og venter på ham. Jeg lever midt i en blanding av romantisk komedie og familiedrama hver dag. Og det er bra for inspirasjonen

- Skal vi dra hjem? spør eldstesønnen Herman fra baksetet.

- Ja, nå skal vi dra hjem, sier Espen, før han lukker bildøra og sier:

- Dette er privat!

Se video øverst på siden

- Ikke alltid veldig tilstede

Men selv om stedet og familien som Espen først utgir for å være hans ikke er ekte, blir vi likevel litt bedre kjent med småbarnspappaen Espen Eckbo.

- Jeg er nok en pappa som ikke alltid er så veldig tilstede sånn fysisk fra dag til dag. Jeg har vært mye borte i det siste. Men når jeg først er der, er det veldig fokus på at jeg er pappa. Jeg tror jeg kompenserer med veldig intens tilstedeværelse, sier komikeren til «God kveld Norge».

Les mer: Møt Espen Eckbo på nettreff

En tåpelig pappa

Espen er på onsdag klar med den nye komiserien «Tett på tre» på TV 2. Han innrømmer at hans eget familieliv gir mye inspirasjon.

- Det har vært veldig morsomt å få samboer og barn og sånn, med tanke på research. Man får jo veldig mye gratis. Jeg lever midt i en blanding av romantisk komedie og familiedrama hver dag. Og det er bra for inspirasjonen, smiler han.

- Det er veldig farlig å få status som morsom pappa når man har barn på tre-fire-fem år. Fordi når de blir ti år er du antagelig bare en teit pappa. Jeg håper jeg ikke blir en sånn pappa, men jeg vet jeg kommer til å bli en tåpelig pappa etter hvert som de blir store. Men man blir jo glad i sånne ferdre, tross alt, sier han.

Her finner du flere kjendisnyheter fra «God kveld Norge»

Se «God kveld Norge» lørdag kl. 22.15 på TV 2