Ola Sylte bonderomantikk  (Foto: Beate Larsen)
Ola Sylte bonderomantikk (Foto: Beate Larsen)

Ny uke som kremtopp

Ola Sylte kan ikke tro det. Nok en uke topper han SOLs kremtopp-liste, og danker med det ut stjerner som Gaute Ormåsen og Andreas Torkildsen.

Jakten-bonden Ola Sylte oppdaget forrige at han var på førsteplass på SOLs kremtoppliste, og ler han godt når vi ringer og spør om han har fått med seg at han topper for andre uke på rad.

- Jeg forstår ikke hvordan jeg har klart å komme meg på toppen to uker på rad, sier han til tv2underholdning.no.

Fikk kremtopper på jobb

Fredag morgen, hadde ikke Ola fått med seg at han på nytt toppet listen for andre uke på rad. Det hadde derimot venner og søsteren.

- Søsteren min kom med en boks kremtopper til meg på jobb i dag, og jeg fikk en melding i dag tidlig om listen av en kamerat.

- Så du var ikke innom og sjekket selv i dag?

- Vanligvis sjekker jeg nyheter på diverse sider hver dag, og forrige uke så jeg at jeg lå der. Men jeg fikk ikke sjekket det i dag, nei.

Les også: Jakten-Ola ble ukens kremtopp

Ola Sylte
Ola Sylte

Slo Kongen

Ola Sylte ligger altså øverst på listen, og troner over Kong Harald på en andreplass og Bård Ylvisåker på tredje. Nedover på listen finner vi navn som Gaute Ormåsen, Andreas Thorkildsen, Tom-Erik Nilsen (Lene Alexandras dansepartner journ. anm) og Sturla Berg Johansen. Han har stor respekt for de andre på listen, og fortviler ikke om han skulle rykke nedover.

- Jeg har ingen formening om hvem det er best å stå over på listen denne gangen. Nå har jeg mer enn nok med å tenke på at jeg ligger på topp enda en uke. Jeg ser på dette som en såpass stor opplevelse i seg selv, jeg blir ikke blir skuffet om Kongen og jeg bytter plass neste uke, sier en munter Ola.

Trodde han skulle forsvinne fra listen

For det Ola hadde trodd, var at oppholdet på kremtopplisten skulle bli kortvarig.

- Jeg trodde nok at jeg hadde ramlet ut av lista denne uken og at jeg var mer en «one hit wonder», siden jeg er så fersk i nyhetsbildet. Jeg kunne like gjerne forsvunnet helt. Hver uke jeg er der, må jeg bare se på som en kjemperespons. Det er et enormt komplement, at folk er inne og stemmer, sier Ola.

Her finner du kremtopplisten. (TV 2 tar ikke ansvar for eksterne lenker)