otto+jespersen ali+farah
otto+jespersen ali+farah

- Ikke troverdig voldsoffer

Otto Jespersen nådeløst ut mot Ali Farah. SE VIDEO!

Ali Farah og hans kronikk i Ny Tid får kraftig kritikk i «Torsdagsklubben»-monologen til Otto Jespersen.

Er du enig med Otto? Si din mening nederst i saken!

Ali Farah-saken

I fjor sommer ble Ali Farah slått ned i Sofienbergparken i Oslo. Da ambulansen kom, tok ambulansepersonalet en beslutning om å ikke ta med Farah til sykehuset. Dette førte til en av de mest omtale nyhetssakene i hele 2007.

Tidligere denne uken, gikk Ali Farah hardt ut mot ambulansesjåfør Erik Schjenken og nordmenn generelt i en kronikk i Ny Tid. (TV 2 tar ikke ansvar for eksterne nettsider.)

- (...) Hvis man finner ut at det var den svarte som hadde feil, får han bøter, glattcelle og/eller fengselsstraff. I de tilfellene man finner ut at det var den hvite som hadde feil, får han slippe fri eller i verste fall en advarsel, skriver Farah.

Les mer: Er Ali Farah rasist?

Kritiserer Farah

Otto Jespersen er en av dem som leste kronikken, og i sin famøse – og satiriske – «Torsdagsklubben»-monolog tordner han mot Farah.

- Du har tråkket over en grense som ikke er et troverdig voldsoffer verdig. Det er ikke noe i veien for å klynke litt når du har fått deg en på trynet – og i tillegg ikke får være med i ambulansen. Men når denne pipinga utvikler seg til vedvarende sutring – der du går til frontalangrep på våre grunnleggende norske verdier – da er det noen som må ta den sure jobben med å si ifra, sier Jespersen i monologen.

Er du enig med Otto? Si din mening nederst i saken!

Besøk «Torsdagsklubbens» hjemmeside her!