PÅ NETTREFF: Espen Eckbo stiller til nettprat onsdag klokken 14.00.
PÅ NETTREFF: Espen Eckbo stiller til nettprat onsdag klokken 14.00.

Eckbo rørt av fansen

Espen Eckbo stilte til nettreff og godordene fra fansen kom som perler på en snor.

Espen Eckbos nye serie «Tett på tre» har premiere onsdag 22. oktober, og i den forbindelse stilte den folkekjære komikeren til nettreff på tv2underholdning.no.

Les alle nettreffsvarene nederst i saken!

Espens mange karakterer

Blant de mange spørsmålene som haglet inn, var hvilken karakter Espen har som personlig favoritt.

- Jeg liker best å spille Asbjørn, egentlig. Han sitter stort sett i en sofa, det kreves lite sminke eller andre forberedelser – og han kan snakke og snakke uten manus, om det trengs.

Les mer: - Facebook gir selvtilliten et boost

Av sine nye karakterer, trekker Espen frem den gamle playboyen Lauritz og stakkarslige Ingar.

- Jeg er blitt veldig glad i Ingar og Lauritz, begge dukker opp i kveld – og senere i serien. I tillegg har vi laget en usympatisk tannlege-type som er morsom og spille fordi han er så fæl. Og så er jeg glad i Erling, han med rødt hår og kinnskjegg. Og Ketil – den litt ressurssvake fyren som skal ta vare på sin bestevenn, etter at vennen havner i rullestol, skriver han.

Les mer: Eckbo blir følelsesladet

Espen skryter videre av teamet bak produksjonen.

- Jeg har fått fantastisk drahjelp til sminke, kostyme og locations – alt sammen gjør at jeg synes figurene er mer ekte enn noen gang.

Verner om privatlivet

Nylig var Espen gjest i «God kveld Norge», der han klarte å lure TV 2-teamet ved å posere sammen med en familie som ikke er sin egen. Men Espen har god grunn til å holde privatlivet privat.

- Å stille opp i media er en selgerjobb som handler om å skaffe seere til – i dette tilfelle – serien «Tett på tre». Hvis det beste «salgsargumentet» jeg kan stille opp med, er å vise fram den flotte familien min, så er det et symptom på at det jeg har å selge ikke er så bra i seg selv. Folk blir skeptiske til å kjøpe en bil hvis bilselgeren begynner å vise fra familien sin – jeg synes kanskje flere mediekåtinger bør vurderes på samme måten, skriver han.

Les mer: Her lurer Espen TV 2 trill rundt

Boyzvoice-gjenforening?

Boyzvoice-fansen ga også lyd fra seg under nettpraten, og Espen utelukker ikke en gjenforening.

- Jeg er stolt av den filmen. Det er jo mange patetiske boyband-gjenforeninger nå, så kanskje det er på tide at Timothy Dahle henter gutta tilbake til showbiz, skriver han.

Les mer om «Tett på tre» her!