espen+ECKBO
espen+ECKBO

Dette er «Tett på tre»

Espen Eckbo forteller om sin nye TV-serie «Tett på tre». SE VIDEO.

Espen Eckbo har blitt en av Norges mest folkekjære komikere, takket være suksesseriene «TV 2 Nøttene», «Nissene på låven» og «Mandagsklubben», samt spillefilmen «Get Ready To Be Boyzvoiced».

Nå er han klar med ny TV-serie: «Tett på tre».

Les også: Her lurer Espen TV 2 trill rundt

Tulledokumentar

- «Tett på tre» er en tulledokumentar om livets store og viktige temaer. Det er ett tema per uke som illustreres gjennom møter med tre forskjellige mennesker – og jeg spiller alle sammen.

Slik oppsummerer Espen sin nye TV-serie til tv2underholdning.no. Sammen med regissøren Aleksander Herresthal, har han jobbet i ett år med å skrive, utvikle og filme. «Tett på tre» har premiere 22. oktober og sendes seks onsdager fremover på TV 2.

Les mer: - Facebook gir selvtilliten et boost

Espen har utviklet svært mange nye karakterer til «Tett på tre». I videointervjuet (øverst i saken) sitter han sminket som «Ketil» – en bortadoptert, 28 år gammel rullestolbruker fra Horten som er på desperat jakt etter en nyre.

Passer til alle

«Tett på tre» er ikke laget for én spesiell målgruppe – den er laget for alle. Espen har jobbet hardt med TV-serien i ett år, og oppfordrer alle til å ta en titt.

- Besteforeldre er like verdifulle som unger på ti år. Jeg vil at alle skal se på «Tett på tre», bortsett fra dem med leggetid før halv elleve – de må se den på internett dagen etter, sier Espen.

Se «Tett på tre» onsdag klokken 22.30 på TV 2 eller på TV 2 Sumo når du vil!

Les mer om «Tett på tre» her!