katrine+moholt allsang+på+grensen (Foto: Tore Waskaas)
katrine+moholt allsang+på+grensen (Foto: Tore Waskaas)

- Jeg blir så bilsyk

Katrine Moholt må tåle litt av hvert under innspilling av «Jakten på kjærligheten». SE VIDEO.

Mange tror det er en glamorøs tilværelse å være programleder for det populære TV 2 programmet «Jakten på kjærligheten». Katrine Moholt kan bekrefte at sannheten er en annen.

- Hverdager står vi opp mellom seks og sju, og så setter vi oss i bilen og kjører til en gård. Og da er det alltid jeg som kjører, for på disse veiene vi har i Norge, så er det veldig mange svinger, og hvis ikke jeg kjører, så blir jeg så bilsyk. Så da risikerer vi at jeg kaster opp, og det er en veldig dårlig oppladning til et opptak, sier Katrine Moholt til tv2underholdning.no.

Opptakene tar lang tid

Det er ikke bare Katrine Moholt som kan fortelle om lange dager under opptak. Bøndene har etter hvert fått erfare at ting tar tid, og at noen minutter på TV kan bli timer i virkeligheten.

- Det mest overraskende må vel være at opptakene tar ganske lang tid. Det kan ta flere dager å få til noen minutter på TV, sier Guro Huseby.

Bøndene tror det er de viktige detaljene som tar lang tid å filme.

- Det er mye se dit, ikke gjør det, ikke se dit og si det, sier Jens Tore Skyberg.

- Man går inn og ut av en traktor hvertfall tretten ganger, og prøver å få det til å se passe bra ut, sier Nils Terkelsen.

Lærer nye ting

Det er mange triks for å se best mulig ut på TV og bilder. Et av triksene kan Nils Terkelsen fortelle om.

- Jeg har lært at jeg skal lukke øynene og se opp mot sola, for så å kunne ha dem helt åpne og se inn i kamera, sier han.

Se den eksklusive videoen fra innspillingen øverst i saken.

LES ALT OM JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN HER.