Robinson680
Robinson680

Romantikk og konflikt

Disharmonien råder når deltakerne skal trekke lodd om hvem som skal vinne en romantisk middag for to.

Romantikken blomstrer i lag Nord. Det er Britt Carin og Øyvind som har funnet tonen. Den gode tonen i laget blir derimot avbrutt av disharmoni når deltakerne skal trekke lodd om hvem som skal vinne en romantisk middag for to. Det bryter ut et lite munnhoggeri, der beskyldningene om misunnelse, sjalusi og egoisme formelig hagler. I denne opphetede stemningen ender det med at Anthony og Christopher bryter sin allianse, den som de fleste vel trodde var ubrytelig.

I lag Sør går det kanskje ikke like hett for seg. Nelden klager og syter etter at han ble bitt av utrolig mange sandfluer. Han gnåler om hvor mye det klør og plager ham. Dette blir ikke tatt nådig opp av de andre. Nelden blir nødt til å gjøre noe for å få sympati fra laget. En stor innsats i konkurransene er det som må til.

Det spesielle ved årets ekspedisjon er de ubarmhjertige omgivelsene, uværet og de uforutsigbare hendelsene. Resultatet er at Robinsonekspedisjonen 2008 er blitt hakket mer dramatisk enn de foregående. Premien er på 300.000 kroner.

På TV3 søndag kl. 20.00

Se også:

«Mormonia» på TV 2 søndag kl.18.00.

«Himmelblå» på NRK1 søndag kl. 20.05.

«Virkelighetens Rain Man» på TV 2 Zebra søndag kl. 17.05.

«Wallander»: på TV 2 søndag kl. 23.45.