himmelblå680
himmelblå680

Nye konflikter på Ylvingen

Karoline er gravid og det er Roland som er årsaken, men Roland er ikke det spor interessert i å bli far.

Det blir stadig mer dramatisk på idylliske Ylvingen. Det er ikke lett å være Karoline. Hun er gravid og det er Roland som er årsaken. Roland er ikke det spor interessert i å bli far, dessuten er han forelsket i Marit nå.

Kim irriterer seg over Marit og Rolands åpenlyse forelskelse. Samtidig begynner han å bli kompis med Roy. Kim blir forbauset når han oppdager at Roy har et fett stereoanlegg og bor i et bra hus med god plass. Nå begynner han å overveie muligheten for å leie seg et rom hos Roy. Roy har ikke suksess på damefronten. Han har aldri vært på date før. Nå hjelper Kim ham med å legge ut en kontaktannonse på nettet. Før Roy vet ordet av det, sitter han på bar og venter på sin første date, med hjertebank og ny dress og med striper i håret.

Hos Halle, Johan og Ingeborg er det heller ikke problemfritt. Johan har innsett at de trenger hjelp, og nå kommer Klara for å passe på Ingeborg. Det ser ut til å være den perfekte ordningen, for Klara lager deilig mat, har et varmt og omsorgsfullt vesen, og spiller nydelig på fele. I mellomtiden lider gravide Karoline store kvaler. Tankene går også til moren, som ble psykisk syk da Karoline ble født. Når så Britt og Brynjar tar til å stresse henne med bryllupsplanene sine, renner begeret over.

På NRK1 søndag kl. 20.05

Se også:

«Mormonia» på TV 2 søndag kl.18.00.

«Robinsonekspedisjonen» på TV3 søndag kl. 20.00.

«Virkelighetens Rain Man» på TV 2 Zebra søndag kl. 17.05.

«Wallander»: på TV 2 søndag kl. 23.45.