Pia og Raymond
Pia og Raymond

Pia-crew på plass i USA

Pia Haraldsens kameramann har fått visum, og er klar for å dekke valgkampen.

Tidligere denne uken fikk Pia Haraldsen avslag på sin visumsøknad fra den amerikanske ambassaden. Pias kameramann, Raymond Hansen, har fått visum, og har nå ankommet Washington DC klar for å starte jobbinga. På grunn av all medieomtalen Pias visum-avslag fikk, innrømmer han at han var nervøs for å gå gjennom den amerikanske passkontrollen.

- Jeg var veldig nervøs, men jeg var så heldig å sitte ved siden av en Aftenposten-journalist som rådet meg til å være hyggelig og spille på sjarmen. Han klarte å berolige meg på den ni timer lange flyturen, sier Raymond på telefon fra den amerikanske hovedstaden.

Les også: - Min mann i Washington

Forberedt på det verste

I kjølvannet av alt oppstyret rundt Pias dekning av den amerikanske valgkampen for tv2underholdning.no var Raymond forberedt på det verste.

- Jeg tenkte selvfølgelig på at det kunne gå galt, og hadde en «bailkonto» dersom noe skulle gå galt, forklarer han.

Men Raymond er på plass i den amerikanske hovedstaden, og første arbeidsdag er i gang.

- Vi produserer så masse vi kan. I dag har vi gjort intervjuer med både den demokratiske og republikanske grasrota med Pia på link, forteller han og legger til at de flest han har snakket med har sympati med Pia.

Pia fortsetter

Selv om Pia fikk avslag på sin visumsøknad som journalist, fortsetter hun å dekke den amerikanske valgkampen for tv2underholdning.no. Tidligere i dag fortalte hun at en finansekspert har blitt hyret inn for å fokusere spesielt på den finansielle krisen amerikanerne nå er midt inne i. Pia fortsetter å levere daglige, politiske analyser og betraktninger på bloggen sin.

Besøk Pias hjemmeside her