Anders Berg bonderomantikk 2007 (Foto: Paul Weaver)
Anders Berg bonderomantikk 2007 (Foto: Paul Weaver)

Beilere i kø for Bonde-Anders

Slank og singel ser Anders Berg lyst på fremtiden.

Tidligere denne uken ble det kjent at turtelduene Anders Berg og Christin Øren Iversen fra «Jakten på kjærligheten», har gått hvert til sitt etter vel ett år som kjærester:

- Jeg har alltid følt at hvert eneste brudd er et personlig nederlag fordi du har gått inn i noe du har tro på. Når du da finner ut at dette ikke gikk, så er det et nederlag, sier den sympatiske bonden til «God kveld Norge».

Han forteller at både han og Christin lenge trodde de hadde funnet den store kjærligheten i hverandre, men forholdet gikk i stå og de kom ikke videre

- Det er en sår ting å føle at man ikke lykkes, innrømmer Anders.

Les også: Kjærligheten tok slutt

Les også: - Rørende at folk bryr seg

Les også: Har funnet kvinnen i mitt liv

Ensomheten er verst

Gården til Anders er stor, og den blir kanskje eksta stor nå som bonden igjen er alene:

- Ensomheten er det verste, å sitte oppi sofaen her og stikke fingeren i jorda - oj, ett år gikk, det er ikke noe særlig å være tilbake der igjen. Men jeg ser også mange muligheter i det. sier han.

Rast ned i vekt

I løpet av året har Anders rast ned i vekt. Han er over tretti kilo lettere, og kort tid etter at det ble kjent at forholdet til Christin var over, tikket flere sms-er fra ivrige damer inn på mobilen:

- Det at beilerne står klare og sender sms-er med én gang - jeg synes det er litt kult også. Det er ikke kult å være singel, men det er kult å vite at man er attraktiv for andre. Det er en betryggelse i det, sier Anders og legger til at man aldri må gi opp kjærligheten.

Se hele saken på «God kveld Norge», lørdag kl.22:10