Oddo pia haraldsen
Oddo pia haraldsen

Pia kastes på dør

...av den amerikanske politikeren James S. Oddo. ALDRI VIST PÅ TV.

Du har sett det før. Pia Haraldsen blir kjeftet huden full av den republikanske politikeren Janes S. Oddo. Men det var kortversjonen. Her får du den usensurerte sannheten, av alle truslene Pia og TV-teamet får slengt etter seg idet de blir kastet ut fra Oddos kontor. Hele 16 ganger tar politikeren fyordet «fuck» i sin munn. Se video øverst i saken.

Mye blest rundt Oddo-stuntet

Pias USA-stunt fikk mye spalteplass i fjor. I et svensk livsstilsmagasin ble hun omtalt som en «kvinnelig versjon av Borat». Flere amerikanske medier var også etter henne i oktober i fjor.

- Inside Edition var de første som sendte innslaget, og de ville gjerne ha meg over til USA. Senere har Fox News og andre store aviser tatt kontakt. Jeg har laget flere innslag fra USA, som kommer senere i høst på «Rikets Røst». Inside Edition og Fox News vil gjerne ha dem, fortalte Pia om medieoppstyret i USA i fjor til Nettavisen.

Les også: - Kvinnelig versjon av Borat

Les også: - Jeg sitter i politisk eksil

Intervjuet direkte på Fox News

Oddo-intervjuet fikk så mye oppmerksomhet at Fox News bestemte seg for å ta Pia Haraldsen inn på direkten fra TV 2s studio i Oslo. Der forteller hun om hvordan hun ble kastet ut av politikeren.

- Vi ble regelrett kastet ut av bygget. Jeg antar at amerikanske politikere har større temperament enn norske, fortalte Haraldsen i intervjuet som ble avsluttet med en advarsel om at hun vil være kjent når hun eventuelt kommer tilbake til USA for å gjøre flere pek.