Sembal_680 (Foto: Bjørn Erik Larsen)
Sembal_680 (Foto: Bjørn Erik Larsen)

- Drillo er den beste

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker stilte til nettreff tirsdag.
Les svarene her!

Se Norges menn forbedere seg til landskamp direkte her fra kl. 1445

Nettreffet er nå avsluttet. Les svarene fra Alsaker nederst i saken!

Lørdag møter Norge Skottland til livsviktig kamp på Hampden Park i Glasgow. Oppgjøret må vinnes om Norge skal ha heng på topplagene i sin VM-kvalikgruppe.

I dagene frem mot kampene mot Skottland og Nederland vil tv2sporten.no arrangere nettreff med personer som har sterke meninger om det norske landslaget.

Norge i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

Først ut er TV 2 Sportens egen Øyvind Alsaker. Alsaker er utdannet ved journalistlinjen på Høyskolen i Volda, og har kommentert fotball i en årrekke.

Alsaker blogger for tv2sporten.no. Les bloggene hans her!

Han jobbet i NRK i fem år, før han gikk over til TV 2 i 1992. I 1998 gikk turen videre til Canal+ og engelsk fotball på heltid, før han vendte hjem igjen til TV 2 som hovedkommentator på fotball i 2006.

Alsaker har dekket Premier League i 13 sesonger og regnes som den nordiske journalisten med best tilgang til stjernene i engelsk fotball. Florø-mannen har blant annet intervjuet spillere som David Beckham, Thierry Henry, Steven Gerrard, Michael Owen, Frank Lampard, Cesc Fabregas og Dennis Bergkamp.

Under tirsdagens nettreff røpet Alsaker hvem han synes den beste landslagstreneren av Drillo, Semb og Hareide er.

- Drillos resultater taler for seg, svarte han på spørsmål om hvem han synes er den beste treneren av trioen.

Alsaker fikk også spørsmål om hva han synes om Hareides utspill der han beskyldte kommentaroren og kollega Semb for å komme med forkastelig kritikk av RBK-keeper Rune Jarstein.

- Joda, det gjør vi. Men når vi blir beskyldt for å drive forkastelig heksejakt fordi vi påpeker at landslagskeeperen gjør feil, synes jeg vel at kritikken bommer såpass at det er greit å si fra, sa Alsaker på spørsmål om han ikke tåler kritikk.

Les hva Alsaker svarte under!