TRIST: Mia Gundersens far synes Otto Jespersens hets mot datteren er i grenseland
TRIST: Mia Gundersens far synes Otto Jespersens hets mot datteren er i grenseland

Mia-fiasko

Etter kun én forestilling tas Mia Gundersens show «All of Mia» av plakaten.

Showet skulle vært høstens store trekkplaster på Chat Noir, men etter kun 54 solgte billetter, er det over og ut for den mye omtalte Stavanger-divaen. Det melder VG.

Hovedpersonen selv er skuffet.

- Mia synes det er veldig leit for alle involverte. Hun synes det er synd at hun ikke får delt showet med sitt publikum, og vet at mange ville hatt glede av forestillingen, sier daglig leder i managerselskapet Unit, Jan Erik Haglund, til VG.

Les også: - Feil å lage humor av voldtekt

Les også: - Otto går over streken

Les også: Forbanna på Anne-Kat.

Pengetrøbbel

Etter premieren forrige torsdag er kun 54 billetter solgt, og det dårlige forhåndssalget skal være en av årsakene til at Mia må forlate scenen.

- Et slikt show krever at det innarbeides over tid. Det viser seg dessvere nå at produsentene ikke har kapital til å holde showet gående, siden forhåndssalget har gått trått. Vi har fått opplyst fra produsentene at det foreligger krav om garantier i millionklassen, blant annet fra Chat Noir, sier Haglund til VG.

- Ikke all pr er god pr

Seniorrådgiver Hans Geelmuyden i PR- og kommunikasjonsselskapet Geelmuyden.Kiese tror det har blitt litt for mye Mia for folk i det siste. Han tenker spesielt på all omtalen boka «Jeg er Mia» har fått.

- Mye av det Mia har formidlet i høst har blitt for mye for de fleste. Hun mageplasker med kommunikasjonen sin, sier Geelmuyden til VG.