macgyver
macgyver

MacGyver på skattejakt

MacGyver og hans arkeolog-venn leter etter den forsvunne skatten fra Atlantis. Men det er det flere som gjør, blant annet en kjeltring som vil ha kloen i skatten for enhver pris.

Eventyreren MacGyver går aldri av veien for å hjelpe en venn. Hans gamle arkeologi-professor er nå kommet på sporet av den legendariske, forsvunne skatten fra Atlantis. Sammen drar de to til det krigsherjede Balkan, og finner det endelige beviset for skattens eksistens.

De to unnslipper farene i krigssonen med en hårsbredd. Under et mellomstopp i London oppdager de at det er flere som vet om skatten. En utspekulert forbryter tar i bruk et helt arsenal av våpen for å stoppe de to.

Oppgjør
Duoen unnslipper med nød og neppe enda en gang, og begir seg til Hellas, der skatten befinner seg. Den endelige kampen skal stå i en hule dypt nede i undergrunnen, med rennende lava på alle kanter.

Gjennom tv-serien «MacGyver» har vi blitt kjent med agenten som bruker sin egen oppfinnsomhet og enkle hjelpemidler til å komme seg ut av de mest halsbrekkende situasjoner. Richard Dean Anderson, som spiller MacGyver, er kjent for at han gjør absolutt alle de farligste stunt-scenene selv.

Amerikansk actionfilm fra 1993.

Med: Richard Dean Anderson, Brian Blessed, Sophie Ward, Christian Burgess, Oliver Ford Davies, Tim Woodward, Kevork Malikyan, Geoffrey Beevers, Hugh Quarshie, George Jackos.

Regi: David Caesar.

Aldersgrense: 11 år.

Se filmen «MacGyver: Skatten fra Atlantis» på TV 2 Zebra søndag kl. 20.00.

Se også:

«Den som hvisker» på TV 2 søndag kl. 23.20.

«Himmelblå» på NRK1 søndag kl. 20.05.

«Åndenes makt» på TVNorge søndag kl. 21.30.

«Robinsonekspedisjonen 2008» på TV3 søndag kl. 20.00.