Steffen Iversen  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Steffen Iversen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Iversen uaktuell mot Lyn

Erik Hamrén mener han heller ikke bør spille i VM-kvalifiseringen.

Se og følg Tippeligaen direkte i vårt livesenter

Torsdagens UEFA-cuptriumf mot Brøndby fikk en en ørliten ripe i lakken for Rosenborg, ettersom storscorer Steffen Iversen måtte kaste inn håndkleet under oppvarmingen. Nå er Iversen uaktuell til søndagens oppgjør mot Lyn.

- Røntgenundersøkelsen forteller at det er en liten strekk, sier RBKs medisinske koordinator, Haakon Schwabe, til TV 2 Sporten.

Les også: By Rise åpner for Tarik
Les også: - Jeg savnet Steffen

Det også høyst usikker om Iversen er tilbake på banen til de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Skottland og Nederland.

- I forhold til landskampene er det for tidlig å si noe, og en avgjørelse vil tas rett over helgen, sier Schwabe som innrømmer at det kan være vrient å hanskes med strekkskader.

- Det første som slipper på en strekkskade er smerten, men kommer man for tidlig på banen kan det bli verre, sier Schwabe.

Frykter forverring med landslagsspill
Akkurat det er trener Erik Hamrén helt enig i, og han ønsker ikke å se Iversen ikle seg landslagsdrakten dersom det medfører en risiko for at skaden blir forverret.

- Så lenge han har en strekk her så kan han heller ikke spille på landslaget, sier Rosenborg-trener som understreker at han ikke ønsker å komme i konflikt med landslagsledelsen.

- Det er kloke mennesker både her og i landslagsledelsen og det vil være uansvarlig å risikere at han skal være ute i seks til åtte uker, sier Hamrén.

- Må ta en dag av gangen
Hovedpersonen selv er også usikker på om han blir frisk til kvalifiseringskampene.

- Det er bedre enn det var i går, men det er umulig å si noe med tanke på landskampene. Jeg må bare ta en dag av gangen, sier Steffen Iversen til TV 2 Sporten.

Må du bytte ut Steffen Iversen fra laget? Spill Tippeliga-manager her!

Se promo for Lyn-RBK her:

266050

Se alle målene fra RBK-Brøndby her:

265901