Suppe på 1-2-3!

Finhakk løk og hvitløk og surr i smør ved middels varme til løken er myk, uten å ta farge, 8-10 min.

Tilsett frosne erter og kyllingkraft, kok opp og la småkoke i 6-8 min.
Avkjøl litt, bruk en stavmikser og mos til en glatt grønn suppe.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Rett før servering, rør lett inn lettpisket fløte eller rømme.

Server med ostefylte fajitas.

Ostefylte fajitas:

Varm stekeovnen til 225 oC.
Dryss eller smør rikelig med ost på den ene halvdelen av tortilla, og strø over urter/krydder.
Brett den andre halvdelen over.
Legg på et bakepapirkledt stekebrett.
Stek i varm stekeovn på midterste rille i 5-6 min, til osten har smeltet.
Serveres nystekte.

TIPS:

Suppen er glutenfri når den lages med glutenfri og melkefri buljong / kraft.

Melkefri: sløyf fløte / rømme ved servering.

Se videre: