Trine Grung 2 skal vi danse
Trine Grung 2 skal vi danse

- Tore André er showmann

Trine Grung lurer på om det var noe i melken moren til Tore André ga ham, som har gjort ham til showmann.

Det er klart for tredje program av «Skal vi danse», og allerede har to kjendiser måttet forlate parketten. I tillegg måtte Sigurd Sollien ufrivillig legge danseskoene på hylla for denne gangen, takket være en skikkelig lyskestrekk.

Les også: - Skulle gjerne lært mer

Les også: Skuffet Jenny ut av dansen

Les også: Sigurd ble svimmel og kvalm

Radiokjendis Trine Grung har vært i vinden i det siste på grunn av noen saftige sitater i sin egen blogg om TVNorge-kollega Elin Tvedt.

Les også: - Hengte ut Elin

Når svigerbror Tore André Flo skal i ilden i kveldens «Skal vi danse», er det ikke tvil om hvem den frittalende programlederen heier på.

– Vi heier sånn på Tore André og tror han kommer til å gå langt! sier Grung til tv2underholdning.no når hun er i ferd med å ta plass inne blant publikum.

Mektig imponert

Trine er gift med Tore Andrés bror, Jostein Flo, men ektemannen uteble fra heiagjengen.

– Jostein er på hyttetur, men han heier også selvfølgelig på Tore André, sier hun og legger ikke skjul på at hun er mektig imponert over ektemannens lillebror.

– Vet du hva, jeg lurer på hva moren til Tore André har hatt i melken hans, for den showmannen har ikke Jostein blitt, ler hun.

Andre kjente fjes som er å se blant Skal vi danse-publikummet fredag er Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus som er på plass for å støtte alpinkollega Hans Petter "Burre" Buraas. Janne Formoe som ble stemt ut i første runde sitter spent blant publikum og musiker Marianne Antonsen er også på plass.

Les alt om Skal vi danse her