Hanne og Asmund hånd
Hanne og Asmund hånd

- Smertene rev meg ut av konsentrasjonen

Hanne Krogh falt og slo armen stygt forrige uke. Nå snakker hun ut i bloggen.

Flotte Hanne Krogh imponerte i premieren av «Skal vi danse» med en lekker engelsk vals. Tor Fløysvik kalte det «Hanne in Wonderland».

Men i den raske jiven forrige uke fikk hun mer blandede tilbakemeldinger fra dommerbordet.

Nå snakker Hanne ut om hendelsene som gjorde ting litt vanskelige forrige uke.

Les bloggen til Hanne her.

(Saken fortsetter under bildet)

Hanne-hånd
Hanne-hånd

Smerter på TV

Før forrige ukes direktesending falt Hanne stygt under trening og måtte på legevakten med forslått arm. Det viste seg at armen var bristet og at hun måtte bruke en støtteskinne for å kunne gjennomføre de siste treningene - og på direktesendingen pyntet de skinnen med svarte paljetter.

Men en alltid smilende Hanne viste ikke at hun hadde store smerter på TV.

- Jeg hadde lyst til å vise fram alt jeg hadde lært av skjønne Asmund. Men det var riktig som dommer Trine bemerket. Jeg var ikke helt til stede under den jiven. Klarte ikke helt å sjalte ut de fysiske smertene – og de rev meg ut av konsentrasjonen.

Les mer: La det swinge, Hanne!

Hanne-danser (Foto: Thomas Reisæter)
Hanne-danser (Foto: Thomas Reisæter)

Ga alt i duellen

Hanne måtte som kjent ut i danseduell mot Jenny Skavlan. Det var da hun viste profesjonaliteten som kjennetegner en artist som har holdt på i flere tiår.

- Da jeg skulle danse omdans ga jeg imidlertid blaffen i alt som gjorde vondt. Bestemte meg for at hvis det var siste dans, skulle jeg i hvert fall gi det jeg hadde. Om det så skulle bety at jeg måtte ligge til sengs uken etter, skriver Hanne i bloggen.

Og det betalte seg.

Hun fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne og publikum stemte henne fram til fortsatt deltakelse i «Skal vi danse».

Les mer: Hanne må ha spesialsko

Vemodige tårer

Denne uken skal Hanne og dansepartner Asmund Grinaker danse slowfox.

- Det er en vidunderlig dans å lære seg. Kanskje først og fremst fordi den bringer fram bilder fra 40 og 50-tallets filmer. Fra den tiden da moren og faren min traff hverandre i Brooklyn, New York, og sikkert valset over parketten i tilsvarende trinn. Derfor danser jeg slowfox med stor glede – og noen få vemodige tårer i øyekroken, skriver Hanne i bloggen.

Les alt om «Skal vi danse» her!