norske talenter
norske talenter
vegard, norske talenter
vegard, norske talenter

TV 2 søker nye talenter

TV 2 søker deltakere til en ny sesong av «Norske Talenter». Denne gangen kan det bli deg!

Husker du lille Vegard med rockeringene? Oddvar med munnspillet? Og Kjetil som spilte på gummihansker? Nå går TV 2 i gang med en ny sesong av underholdningsshowet «Norske talenter».

Få gjensyn med «Norske talenter 2008» her

- «Norske talenter» var en kjempesuksess, og vi håper og tror at det er mange talenter der ute som har lyst til å prøve seg, sier informasjonsansvarlig for «Norske talenter», Katrine Wergeland til tv2underholdning.no.

Ingen grenser

«Norske talenter» er programserien der det ikke er noen aldersgrense og heller ingen grense for hva man kan stille opp med av underholdningsinnslag.

Våren 2008 gikk første sesong av konkurransen på TV 2. Vinneren Erlend Bratland fra Haugesund gikk til topps med sangen «Lost» og tok med seg en pengepremie på 500 000 kroner, samt et stipend på 150 000 kroner.

Mye galskap og høy underholdningsverdi

- Opplegget er som sist. Vi drar i første runde til noen utvalgte byer for å finne talenter som går videre til direktesendingene i Oslo, sier Wergeland.

- Vi leter etter folk som har noe særeget å by på, mye galskap, orginale personligheter og folk som rett og slett bare er flink til å underholde!

Påmelding

Meld deg på her

Se video av Vegard under:

229118