Sergio Aguero  (Foto: ROBERT VOS/AFP)
Sergio Aguero (Foto: ROBERT VOS/AFP)

Atletico for alle penga

Godt betalt for Agüero & co. i kveldens prestisjekamp i La Liga.

Spillforslag 24. september, frist kl. 20.55:
86 Getafe - Atletico Madrid B 2,35 (S)

Totalodds: 2,35

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Fryktinngytende gjester
Getafe ubeseiret på de tre første, uten at spillet har gitt noen overveldende optimisme. Den nye treneren Munoz forventes å ha et klarere fokus på ligaen enn forgjenger Laudrup, som satte suksess i cup og Europa i høysetet. Stadig et ungt tredjevalg mellom stengene, noe som var helt tydelig da Espanyol utlignet til 1-1 i helgens kamp. I tillegg er sentrale Granero usikker på midtbanen. Atletico så ikke ut til å savne nylig skadde Forlan da det ble nok en 4-0-seier lørdag. Nå mangler også Heitinga i midtforsvaret. Ellers ingen problemer i den brede og sterke troppen.

Mye prestisje på spill i dette lokaloppgjøret. Gjestene har kvalitet som glatt overgår dagens motstander, og har et solid overtak innbyrdes de siste sesongene. Konkurransedyktige 2,35 for Atletico-seier spilles.

Flere alternativer
På dagens langoddsmeny står også en rekke kamper fra Ligacupen, i tillegg til semifinalen mellom Stabæk og Molde på Nadderud. Der tror vi gjestene viser seg som en hard nøtt å knekke, til odds som kan vurderes om man vil spe på vårt foreslåtte singelspill. Blackburn og Osasuna er hjemmelag med en god vinnersjanse for kvelden, begge til 2,10 ganger pengene. Mer om disse og andre spillobjekter finner du i TV 2 Sportens oddsprogram.