Pogatetz  (Foto: JON SUPER/AP)
Pogatetz (Foto: JON SUPER/AP)

Fergie raser etter sjokktakling

Alex Ferguson er veldig lite fornøyd med Emanuel Pogatetz opptreden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-Middlesbrough 3-1

Emanuel Pogatetz ble utvist etter 66 minutter i ligacupoppgjøret etter at han grisetaklet Uniteds Rodrigo Possebon med knottene først.

Possebon fikk skader i kneregionen og begynte å blø. Han ble fraktet av banen på båre med benet i en skinne og sendt til sykehus.

Prøv deg som Premier League-manager her.

Pogatetz protesterte på utvisningen og viste med håndbevegelser at han mente han gikk etter ballen. Det får Alex Ferguson til å tenne på alle pluggene.

Rodrigo Possebon (Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Photos)

-Det som plager meg med slike taklinger er at den som gjorde det alltid hevder han ikke har gjort noe feil. Han (Pogatetz) skulle bare gått av banen. Og så har du benken deres som roper at det ikke var utvisning og at det ikke er noe i veien med vår spiller, raser Ferguson ifølge BBC.

- Heldigvis tok Gareth Southgate det bra. Han sa unnskyld og forsto alvoret. Det var en helt fryktelig takling, sier Alex Ferguson.

-Taklingen var ikke bra. Jeg kan ikke unnskylde den. Det er vanskelig å si hvorfor det skjedde. Disiplinen til Pogatetz har blitt bedre de siste to årene, sier Gareth Southgate og legger til:

-Det var noen på benken vår som ikke så like bra som meg, men det er tatt hånd om nå. Vi kan bare håpe gutten blir bra igjen.

Klikk her for å se alle resultatene fra den tredje runden av ligacupen.