morten ramm
morten ramm

Harselerer om hasj

Morten Ramm selger hasj i Karl Johans gate i «Torsdagsklubben». SE VIDEO!

Husker du Thomas Giertsens morsomme videoreportasjer i «Torsdagsklubben»? Nå har han overlevert stafettpinnen til Morten Ramm (30).

Bestill billetter til «Torsdagsklubben» her!

Politisk satire

I «Torsdagsklubben» skal Morten harselere rundt samfunnsproblemer. I kveldens innslag – som du kan se et klipp av i videovinduet øverst i saken – forsøker han å selge hasj åpenlyst på Karl Johans gate i Oslo. Han lokker forbipasserende med gode pakkedealer og «happy hour», og får til og med delt ut smaksprøver.

Les mer: «Torsdagsklubben» snart tilbake

- Reportasjene mine i «Torsdagsklubben» blir politisk satire, og om ting som har skjedd i media. «Torsdagsklubben» er jo en løs prat om hva som har skjedd i hverdagen, sier Morten til tv2underholdning.no.

Gleder seg til å jobbe med Otto

I 2007 jobbet Morten Ramm med «Torsdagsklubben»-medlem Otto Jespersen i «Rikets røst». Morten legger ikke skjul på at han ser frem til å jobbe med Otto igjen.

- Det blir kjempegøy. Jeg liker Otto Jespersen godt, og jeg... Vel, jeg gruer meg ikke til å jobbe med ham igjen, sier han og ler.

Årets nykommer

Morten fra Tønsberg seiler i medvind for tiden. I sommer ble han kåret til årets nykommer under «Komiprisen 2008», og han er blitt en populær figur i både «Manshow» og «Rikets røst».

Les mer: - Du har fått deg pus!

Han har opparbeidet seg et rykte som en modig og frekk gatereporter, og er aldri flau over å stille pinlige spørsmål til Ola Nordmann.

Se «Torsdagsklubben» på TV 2 klokken 21.40.

Besøk «Torsdagsklubbens» hjemmeside her!