Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.

Moro med pupp!

Vi visste at pupper kan brukes til mer enn å mate spedbarn, men dette...

Pupper er i utgangspunktet fettvev og melkekjertler, kort fortalt. Samtidig virker de som magneter på mange menn (og enkelte kvinner), men vi skal ikke dvele ved puppene seksuelle aspekt nå.

Her finner du i stedet noen videosnutter som viser at puppene kan brukes til så mangt som man kanskje ikke tenker på sånn umiddelbart når det er snakk om kvinners to fordeler.

Vil du heller sjekke hvordan gutta i Manshow mente det må ha sett ut da Mia Gundersen hadde det gøy på et hotellrom i Monte Carlo, klikker du her! Vi advarer mot svært sterke scener!

Prompepupp?
Dette er en sekvens fra et japansk TV-show. Og hvor ellers ville de finne på å lage et TV-innslag med en kvinne som kan lage prompelyder og blåse såpebobler ved hjelp av puppene sine?

Snart Halloween. Her er de sykeste kostymene!

Skremmende!
Det denne kvinnen gjør med puppene sine er nesten litt skremmende. Og vi kan ikke skjønne annet enn at det da gjøre vondt!

Bryllupet de ALDRI glemmer! Se den vanvittige videoen!

Imponerende?
Dette klippet virker i utgangspunktet en smule imponerende, Men det er viktig å huske at man ikke trenger å bruke en flaskeåpner/øljekk for å åpne amerikanske ølflasker. Korkene går å skru av. Men dog...

Verdens dummeste tatoveringer? Sjekk disse smartingene!

Er du smart? Ta idot-testen og finn ut!

IQ er no' dritt! Disse gutta er vel ganske hjemme alene i hodet?

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!