Bananpannekaker

Med kokosmelk

Servert med frukt, hakkede nøtter og vaniljeyoghurt

Til servering:

Tynne skiver av frukt for eksempel mango eller ananas eller rørte bær, grovhakkede nøtter, ev vaniljekesam eller yoghurt , flytende honning.

Visp sammen egg og kokosmelk, mel sukker og salt.
Mos bananene og tilsett i røren.

Stek små pannekaker i stekepanne, tilsett litt smør om nødvendig.

Små glutenfrie pannekaker med kokos:

De kan også lages uten melk ved å bruke soyamelk/ rismelk , olje og soyayoghurt.

Visp egg og sukker til en lys og luftig masse.
Tilsett melk og smør/ olje , kokosmel og litt salt.

Røren blir tykk.
Legg den med skje i en panne med litt olje og ”smør” røren litt utover til passe tykkelse ( de kan godt være litt tykke).

Stek på hver side og server med frukt/ bær, hakkede nøtter og ev litt yoghurt med vanilje ( soya eller vanlig).