TIL SALGS: Tore Reginiussen.  (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
TIL SALGS: Tore Reginiussen. (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Klar til å selge Reginiussen

Tromsø selger landslagsstopper Tore Reginiussen om et passende bud dukker opp.

Tore Reginiussen har spilt seg til en tilnærmet fast plass i Norges A-landslagstropp og følges av flere klubber i Premier League.

LES: Jages av Premier League-klubber
LES: Pengekrise i Tromsø

Når vinterens overgangsvindu åpner i januar neste år kan 22-åringen være tapt for Tromsø.

- Vi vet at det er stor interesse rundt Tore Reginiussen. Det har blant annet vært flere klubber her som har sett ham i aksjon ved flere anledninger. Men så langt har vi ikke fått en konkret henvendelse fra noen klubber som vil kjøpe ham, forteller Tromsøs sportslige administrator Morten Kræmer til TV 2 Sporten.

Ifølge Bladet Tromsø vurderer en Premier League-klubb som endte blant de ti beste forrige sesong et bud på midtstopperen.

Klar til å selge
Reginiussen følges også av klubber fra Spania og Italia.

- Tore er en «upcoming-man» som vi vet følges av flere klubber. Det har vi også fra agenter, og vi stoler på det de sier, forteller Kræmer.

- Selger Tromsø Reginiussen om et passende bud dukker opp?

- Ja, det vil vi gjøre, uavhengig av det lånet vi har tatt opp. Vi har ambisjoner om å ha et godt lag og utvikle spillere. Men for Tore sin del ønsker han seg ut i Europa for å ta et nytt steg. Dukker det opp et bud vil vi vurdere det svært seriøst, svarer Kræmer.

Prislappen på en spiller av Tore Reginiussens kaliber ligger trolig på mellom 20 og 30 millioner kroner.

- Det er naturlig at det vises interesse for Tore og andre spillere som spiller seg inn på landslaget, konstaterer Kræmer, som ikke vil spekulere i en prislapp for midtstopperen.

- Er ved godt mot
Reginiussen ble mandag denne uken operert for kjevebeinsbrudd. Kræmer har ikke gitt opp håpet om at den ettertraktede stopperen kan være tilbake i aksjon allerede mot slutten av sesongen.

- Han har nettopp operert etter en alvorlig slagskade som nå må leges. Når den er grodd er han klar igjen, men vi må bare la tiden vise når han er tilbake. Tore er ved godt mot og går snart i gang med alternativ trening, men et konkret tidsperspektiv for når han eventuelt er tilbake kan vi ikke si noe om nå, sier Tromsøs sportslige administrator.

Se Reginiussen pådra seg skaden i videovinduet øverst i saken!

Er Reginiussen god nok for Premier League eller bør han vente med å ta steget ut i Europa? Si din mening og diskuter med andre fotballfans i kommentarfeltet under!