Tore Reginiussen (Foto: SCANPIX)
Tore Reginiussen (Foto: SCANPIX)

Jages av Premier League-klubber

Tromsøs Tore Reginiussen kan snart få drømmen om å spille i Premier League i oppfyllelse.

Ifølge 22-åringens agent Torgeir Knutsen har nemlig flere klubber fra Europas mest omtalte og kanskje beste liga meldt sin interesse.

LES: Pengekrise i Tromsø

- Det er stor interesse for Tore både fra klubber i Premier League og andre store ligaer, sier Knutsen til lokalavisen «Tromsø».

Ukjente klubber
Foreløpig er det ukjent hvilke klubber det dreier seg om - men en av de engelske klubbene som ønsker seg TIL-stopperen skal ha endt blant de ti beste forrige sesong.

Reginiussen har nylig blitt operert for kjevebeinsbrudd og har pådratt seg hjernerystelse etter sammenstøtet med keeper Sead Ramovic i lørdagens oppgjør mot Bodø/Glimt.

Se Reginiussen pådra seg skaden i videovinduet øverst i saken!

Det er usikkert hvor lenge midtstopperen er ute av spill, men agent Knutsen tror ikke skaden svekker sjansene for spill i England.

- Jeg tror ikke skaden vil ødelegge Tores mulighet for å komme til utlandet eller for hans landslagsdeltakelse. Skaden har ikke minsket Tores verdi, sier Knutsen.

- Snart tilbake i trening
Tore Reginiussen er på bedringens vei etter skaden, og vil snakke minst mulig om interessen fra utlandet. Han har imidlertid aldri lagt skjul på sin drøm om å spille i Premier League.

- Jeg håper at jeg kan begynne å trene litt lett for meg selv tidlig neste uke. Operasjonen gikk veldig bra, og jeg venter nå på at bruddet i kjeven skal gro. Jeg føler meg allerede i mye bedre form, og ser lyst på ukene fremover, sier Reginiussen til Tromsøs hjemmeside.

Vil selge spillere
Tromsø har tatt opp et lån på ti millioner kroner med sikkerhet i spillerstallen for å dekke faste utgifter ut sesongen. Dermed vil klubben trolig selge Reginiussen om et passende bud dukker opp.

- Når vi kommer mot slutten av året så forventer vi forholdsvis store inntekter, som gjør at vi kan gjøre opp dette lånet og andre utgifter vi har pådratt oss, sier administrerende direktør i Tromsø, Tom Bendiksen til TV 2 Sporten.