Erna Solberg Landstinget (Foto: Tv 2)
Erna Solberg Landstinget (Foto: Tv 2)

Landstinget
til Stavanger

Magnhild Meltveit Kleppa møter blant andre Abid Q. Raja og Erna Solberg.

Onsdag klokka 20.00 er Landstinget med Arill Riise tilbake. Han har forflyttet seg fra skjønne omgivelser i Stamsund, til Norges rikeste by, Stavanger.

Kommunalminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp), møter tidligere kommunalminister - nå Høyre-leder - Erna Solberg i panelet. De to drevne politikerne møter to erfarne debattanter: Abid Q. Raja og Arve juritzen.

Raja legger tar en pause fra advokattilværelsen, og tiltrer snart stillingen som nemndleder i Utlendingsnemnda (UNE). Han er en av ni ledere som ble utnevnt av kongen i statsråd. I tillegg håper han å komme inn på Stortinget etter valget i 2009. Han kjemper nå om andreplassen på Akershus sin fylkesliste.
- Jeg ønsker å bidra i sterkere grad i norsk politikk, og da er det naturlig å ønske seg til Stortinget, sier han til VGNett.

Tidligere programleder Arve Juritzen var med i Mannspanelet, men trakk seg for å få mer tid sammen med datteren. Han er alenefar etter å ha benyttet en surrogatmor i USA for å bli far. Han håper at sinte fedre finner veien til Landstinget.

Det er opp til publikum å stille spørsmål til panelet, og Arill Riise håper på minst 150 publikummere i Rogaland Kunstmuseum onsdag klokka 20.00.

Har du lyst til å stille ditt spørsmål på Landstinget? Meld deg på her!

Landstinget drar Norge rundt i høst – se reiseruta.

«Landstinget» på TV 2 kl. 20.00 onsdag

Se også:

«Brothers & Sisters - spesial» på TV 2 kl. 21.40 onsdag

«Coach Carter» på TV 2 Zebra onsdag kl. 23.40

«Jon Stewart» på NRK2 onsdag kl. 20.55

Manchester United–Villareal på Viasat4 kl. 20.00