Thomas Numme Harald Rønneberg Senkveld Duell
Thomas Numme Harald Rønneberg Senkveld Duell

Biografi Thomas og Harald

Senkveld-duoens innerste hemmeligheter

Hvem er egentlig Thomas Numme og Harald Rønneberg?

Vi presenterer Senkveld-gutta:

HARALD

Senkveld, Harald Rønneberg

NAVN: Harald J. Rønneberg

AKTUELL I: «Senkveld med Thomas og Harald»

FØDT OG OPPVOKST: Halden

FØDSELSÅR: 1973

UTDANNING: Utdannet diplomøkonom i reiselivsledelse ved Handels-høyskolen BI, fra 1994-1997. I studietiden fikk han godt utløp for den iboende entertaineren, og han hadde en rekke jobber som revysjef, konferansier og programleder. Harald spilte også i band, og ble nesten popstjerne hjemme i Halden.

Sommeren 1998 ledet Harald Grønland-ekspedisjonen «Rett Vest». Sammen med Nicolai Nansen gjennomførte han en vellykket selvforsynt ekspedisjon på ski over Grønland, en kryssing som resulterte i over 100 foredrag over hele landet.

YRKESERFARING: Har vært markedsansvarlig ved Handelshøyskolen BI, Oslo, fra

1998 - 2000. I 1998 var han også med på å starte kommunikasjonsbyrået Plan b as. Harald har tv-erfaring fra reisereportasjer i «Trigger» på NRK1, der han også fungerte som "alternativ" filmanmelder. Høsten 2002 var han programleder for vitenskapsserien «Orientkanalen» på NRK2 sammen med Nicolai Nansen.

Harald var sammen med makker Thomas Numme programleder for første sesong av «Idol - Jakten på en superstjerne». Han har siden høsten 2003 vært programleder for «Senkveld med Thomas og Harald».

TILKNYTTET TV 2 SIDEN: 2002

THOMAS

senkveld, thomas numme

NAVN: Thomas Numme

AKTUELL I: «Senkveld med Thomas og Harald»

FØDT OG OPPVOKST: Sandefjord

FØDSELSÅR: 1970

UTDANNING: Radioutdannelse fra Høgskulen i Volda.

YRKESERFARING: Thomas Numme startet i NRK P3 etter endt utdanning, og etter hvert tok han steget over i Barne- og Ungdomsavdelingen i tv, med programmene «Videosirkus» og «Nå er det Nå».

Våren 2002 ledet han også «Barnas Melodi Grand Prix» sammen med Stian Barsnes Simonsen. Ledet også ungdomsprogrammet «Trigger» sammen med Solveig Kloppen.

Thomas er medeier i produksjonsfirmaet Frost Produksjon, og hadde også regi på tv-serien «Sigurd & Ronny» med faren Yngvar Numme og Tor Erik Gunstrøm.

Var i 2003 programleder for første sesong av «Idol - Jakten på en superstjerne», sammen med makker Harald J. Rønneberg.

Har siden høsten 2003 vært programleder for «Senkveld med Thomas og Harald».

TILKNYTTET TV 2 SIDEN: 2002